Προειδοποίηση Μεντβέντεφ: «Εάν εξοπλιστούν οι ψυχωτικοί του Κιέβου με πυραύλους MLRS, δεν θα υπάρχει επιστροφή»

Για έναν παγκόσμιο πόλεμο προειδοποίησε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας και νυν αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ.

Ο Ρώσος αξιωματούχος, που συνηθίζει να προκαλεί με τα εμπρηστικά και ανατριχιαστικά του σχόλια για τον πόλεμο στην Ουκρανία, εκτόξευσε ακόμα μία απειλή καθυβρίζοντας την ουκρανική ηγεσία και απειλώντας με ολοκληρωτικό πόλεμο.

Σε ανάρτησή του, ο Μεντβέντεφ προκάλεσε τη Δύση να στείλει πυραύλους μεγάλης εμβέλειας στους Ουκρανούς, τους οποίους χαρακτήρισε τρελούς, για να οδηγηθεί ο κόσμος σε έναν παγκόσμιο πόλεμο.

Είπε χαρακτηριστικά: «Ο γρηγορότερος τρόπος για να κλιμακωθεί η σύγκρουση στην Ουκρανία στις μη αναστρέψιμες συνέπειες ενός παγκόσμιου πολέμου είναι να εφοδιαστούν οι ψυχωτικοί του Κιέβου με πυραύλους
μεγάλης εμβέλειας MLRS».

«Οι ηλικιωμένοι ηγέτες της Ουάσιγκτον και οι αρχάριοι του ΝΑΤΟ θα πρέπει έστω περιστασιακά να χρησιμοποιούν τους “μαλακούς” τους εγκεφάλους», συμπλήρωσε.

Και κατέληξε: «Και επιπλέον. Η θέση του γενικού γραμματέα του ΝΑΤΟ ότι η νίκη της Ρωσίας θα σήμαινε την ήττα της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας αποτελεί άμεση επιβεβαίωση από το μπλοκ της συμμετοχής του στον πόλεμο κατά της χώρας μας. Όπως λένε, όχι από ένα μεγάλο μυαλό, αλλά από μια καθαρή καρδιά μαθαίνεις. Ο τίμιος Νορβηγός τελικά το παραδέχθηκε».