Elton John: Τρόμος στον αέρα με το 90 εκατ. ιδιωτικό τζετ - Βλάβη πάνω από την Ιρλανδία, τρομοκρατημένος ο σταρ

Πριν από λίγο καιρό, ο Σερ Έλτον Τζον (Elton John) δήλωνε ότι θέλει να αποσυρθεί από τα συναυλιακά δρώμενα προκειμένου να αφοσιωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών του. Μπορούμε ίσως να φανταστούμε τι θα σκεφτόταν ο 74χρονος σταρ όταν το ιδιωτικό αεροσκάφος με το οποίο πετούσε για μία εμφάνιση στη Νέα Υόρκη υπέστη υδραυλική βλάβη στα 10.000 πόδια και αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

 

Ο ποπ σταρ ταξίδευε από το αεροδρόμιο Farnborough του Χάμσαιρ στη Νέα Υόρκη και βρισκόταν στα 10.000 πόδια πάνω από την Ιρλανδία όταν το ιδιωτικό του τζετ – 90 εκατ. δολαρίων – υπέστη βλάβη. Ο πιλότος του λίαρ τζετ αναγκάστηκε να κάνει μια αναστροφή κοντά στην ακτή της νότιας Ιρλανδίας, λόγω βλάβης. Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή εκείνη την ώρα έκαναν πολύ δύσκολη την αναγκαστική προσγείωση. Ο πιλότος σύμφωνα με μαρτυρίες χρειάστηκε να κάνει τρεις προσπάθειες για να προσγειώσει το αεροσκάφος.

Παράλληλα ασθενοφόρα και πυροσβεστικά συνεργεία περίμεναν σε ετοιμότητα στο αεροδρόμιο Farnborough, όταν ενημερώθηκαν πως το αεροσκάφος που μετέφερε τον Έλτον Τζον κινδύνευε. Παρά την εμπειρία που έζησε ο 74χρονος Βρετανός σταρ αναμένεται να επιβιβαστεί σε άλλη πτήση για τη Νέα Υόρκη και να συνεχίσει την περιοδεία του «Fewell Yellow Brick Road Tour», ώστε να μην απογοητεύσει τους θαυμαστές του.

Πηγές δήλωσαν στη «The Sun» ότι ο τραγουδιστής ήταν σε άσχημη κατάσταση, με τις αναταράξεις που του προκάλεσαν στρες.

 

Ελτον Τζον – Θα αποσυρθώ από τις περιοδείες

Ο Έλτον Τζον ξεκίνησε την αποχαιρετιστήρια περιοδεία του «Farewell Yellow Brick Road» το 2018, προβλέποντας περισσότερες από 300 συναυλίες σ’ ένα διάστημα τριών ετών, σε ολόκληρο τον κόσμο, προτού τα σχέδιά του διαταραχθούν από την πανδημία. O σταρ στα social είχε ευχαριστήσει τους θαυμαστές του, που είναι τόσο υπομονετικοί από τότε που η πανδημία της COVID-19 σταμάτησε την περιοδεία του. «Κατανοώ πλήρως την απογοήτευσή σας μετά τη χρονιά που περάσαμε» είπε. «Σας υπόσχομαι αυτό – οι συναυλίες θα γίνουν τον επόμενο χρόνο και θα διασφαλίσω ότι θα αξίζει η αναμονή» έγραψε.

Το 2018, το είδωλο της ποπ ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί από τις περιοδείες μετά την αποχαιρετιστήρια 300 συναυλιών «Farewell Yellow Brick Road». «Δεν πρόκειται να περιοδεύω και να ταξιδεύω στον κόσμο. Οι προτεραιότητές μου έχουν αλλάξει. Έχω μικρά παιδιά» είπε κατά τη διάρκεια live-streaming εκδήλωσης ανακοινώνοντας την περιοδεία.

Το Δεκέμβριο του 2014 ο Έλτον Τζον παντρεύτηκε στο Λονδίνο με το σύντροφό του (με τον οποίο ζούσαν σε σύμφωνο συμβίωσης), Ντέιβιντ Φέρνις. Ο Έλτον Τζον και ο σύζυγος του, έχουν δύο παιδιά, τον 10 ετών Ζάχαρι και τον 8 ετών Ελάϊα. Ο διάσημος καλλιτέχνης έχει πει πολλές φορές πώς τα παιδιά του του άλλαξαν την ζωή και της έδωσαν νόημα.