Οι Βρετανοί ποντάρουν ότι ο Τραμπ... δεν θα βγάλει τη χρονιά!

Ο “θρόνος” του Αμερικανού Προέδρου δεν έχει ζεσταθεί καλά ακόμα και οι Βρετανοί ήδη βάζουν στοίχημα ότι ο Τραμπ δεν θα κάθεται εκεί για πολύ καιρό ακόμα.

Μάλιστα το γραφείο στοιχημάτων Ladbrokes δίνει πιθανότητες 4 προς 1 στο σενάριο να αποχωρήσει από τον Λευκό Οίκο και μάλιστα εντός του 2017.

«Είναι απίστευτο το πόσοι πολλοί άνθρωποι στοιχηματίζουν 4/1 ότι θα αντικατασταθεί φέτος, ακόμα και κατά 11 προς 10 ότι θα αποπεμφθεί ή ότι θα παραιτηθεί κατά την διάρκεια της πρώτης του θητείας» δήλωσε ο Μάθιου Σάντικ, επικεφαλής των πολιτικών στοιχημάτων στο Ladbrokes.

Ο ίδιος σημειώνει ότι ήδη εκατοντάδες πελάτες έχουν στοιχηματίσει, με την αξία κάθε στοιχήματος να ανέρχεται σε 25 λίρες (29 ευρώ).

Η Ladbrokes δίνει επίσης 4 προς 1 πιθανότητες να εκτίσει δύο θητείες ο Ντόναλντ Τραμπ, όπως επίσης 5 προς 2 ότι η προγραμματισμένη επίσκεψή του στην Βρετανία θα ακυρωθεί.

«Νομίζω ότι οι περισσότεροι πράκτορες στοιχημάτων στη Βρετανία έχασαν πάρα πολλά χρήματα όταν εξελέγη ο Τραμπ, επομένως ορισμένοι θα πάρουμε πίσω μέρος των χρημάτων μας (βάζοντας) κάποια από αυτά τα στοιχήματα» τόνισε ο Σάντικ.