Ισραήλ: Απαγχονισμένος βρέθηκε Παλαιστίνιος οδηγός λεωφορείου μέσα στο όχημα

ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΟΧΗ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ

 

Απαγχονισμένος βρέθηκε εντός αστικού που οδηγούσε, 32χρονος Παλαιστίνιος, οδηγός λεωφορείου στην Ιερουσαλήμ στη γραμμή που εξυπηρετεί τη δυτική πλευρά της πόλης. Οι συγγενείς του καταγγέλλουν εγκληματική ενέργεια, ενώ η ισραηλινή αστυνομία επικαλείται την εκδοχή της αυτοκτονίας..

 

Ο θάνατος του Γιούσεφ αλ-Ραμούνι σημειώνεται ενώ ταραχές μεταξύ Παλαιστινίων και ισραηλινών αστυνομικών συγκλόνισαν τις τελευταίες εβδομάδες την Ιερουσαλήμ, οι οποίες επεκτάθηκαν στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη προκαλώντας φόβους για γενικευμένη ανάφλεξη. Η ένταση ωστόσο έχει περιοριστεί σε κάποιο βαθμό τις τελευταίες ημέρες.

Το άψυχο σώμα του Παλαιστίνιου, ο οποίος κατοικούσε στη συνοικία Αλ-Τουρ της κατεχόμενης και προσαρτημένης στο Ισραήλ Ανατολικής Ιερουσαλήμ, βρέθηκε αργά χθες βράδυ της Κυριακής να κρέμεται πάνω από τις σκάλες μέσα στο λεωφορείο, στο αμαξοστάσιο της βιομηχανικής ζώνης του Χαρ Χοτζβίμ, στα βόρεια πλευρά της Δυτικής Ιερουσαλήμ, κοντά σε εβραϊκούς οικισμούς και παλαιστινιακές γειτονιές, ανακοίνωσε η αστυνομία.

Πηγή: ΕΘΝΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια:

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22769&subid=2&pubid=64094709