Τρομερές εικόνες συνωστισμού στη Θεσσαλονίκη: Πάρτι με 1.500 άτομα στο ΑΠΘ-«Βούλιαξε» η Αριστοτέλους

Εικόνες έντονου συνωστισμού καταγράφηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη συμπρωτεύουσα, με τους νέους να αδιαφορούν  πλήρως για τα μέτρα περιορισμού της διασποράς του κορωνοϊού.

Έντονες ανησυχίες προκαλούν οι εικόνες από το χθεσινό πάρτι σε προαύλιο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, καθώς παρά το γεγονός ότι η κυβέρνηση κρούει το κώδωνα του κινδύνου για την επικινδυνότητα της συγκέντρωσης πολλών ατόμων στον ίδιο χώρο, ο  συνωστισμός διατηρήθηκε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σύμφωνα την ιστοσελίδα Thesstoday.gr στο πάρτι συμμετείχαν περί τα 1.500 άτομα.

Όπως φαίνεται και στα βίντεο που ακολουθούν, στο πάρτι συμμετείχαν εκατοντάδες άτομα, χωρίς κανένας να τηρεί τα αναγκαία μέτρα προστασίας για τη μείωση της διασποράς του κορωνοϊού.

Σημειώνεται ότι μεγάλη ανησυχία προκαλεί ο διαρκώς αυξανόμενος αριθμός κρουσμάτων κορωνοϊού στην Ελλάδα, καθώς το Σάββατο ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 482 νέα κρούσματα με τα 78 να εντοπίζονται στη Θεσσαλονίκη.

 

Φαινόμενα συνωστισμού και στην πλατεία Αριστοτέλους

Εικόνες συνωστισμού παρατηρούνται το τελευταίο διάστημα σε πολλές πλατείες της χώρας μας, την ίδια ώρα που τα κρούσματα του κορωνοϊού αυξάνονται δραματικά.

Μάλιστα, τις τελευταίες ημέρες, σημαντική αύξηση των κρουσμάτων παρατηρήθηκε και στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που φαίνεται ότι δεν στάθηκε εμπόδιο για δεκάδες νέους που συγκεντρώθηκαν χθες στην πλατεία Αριστοτέλους, με σκοπό να παρακολουθήσουν το δρώμενο νεαρών που λάμβανε χώρα στο σημείο.

Οι παρευρισκόμενοι, στέκονταν ο ένας δίπλα στον άλλο, χωρίς να τηρούν το παραμικρό μέτρο προστασίας, χωρίς να φοράνε μάσκες και δίχως να τηρούν τις απαραίτητες αποστάσεις.