Οι λάτρεις της μουσικής θα αγαπήσουν το νέο Marshall London

Η Marshall μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της μουσικής, με τους χαρακτηριστικούς ενισχυτές κιθάρας της να έχουν ανέβει στα μεγαλύτερα stages, επεκτείνει την γκάμα των προϊόντων της, αυτή τη φορά με ένα Android smartphone.

Το Marshall London είναι ένα smartphone με mid-range τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά με έμφαση στην μουσική. Καταρχάς η συσκευή διαθέτει οθόνη 4,7″ HD IPS, ανάλυσης 1280x720pixels, με επικάλυψη Gorilla Glass 3 και τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 στα 1,4GHz με 2GB μνήμη RAM.

Ο αποθηκευτικός χώρος της συσκευής είναι μόλις 16GB, με την κάμερα να έχει αισθητήρα 8MP με αυτόματη εστίαση και LED flash, ενώ η εμπρόσθια κάμερα είναι στα 2MP, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το coremag. Το Marshall London διαθέτει δύο ηχεία ACC [13x18mm] με ενισχυτή έντασης και μπάσου και δύο μικρόφωνα MEMS.

Η μπαταρία του είναι στα 2500mAh και το λειτουργικό είναι το Android 5.0.2 με επιπλέον μουσικές εφαρμογές, ενώ από άποψης συνδεσιμότητας δεν λείπει κάτι. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Βρετανία τον Αύγουστο έναντι 399 λιρών.

1 2