Επική ατάκα Βούτση για το γιο του και τη δράση του υπέρ του Κουφοντίνα: «Είναι ημιπιτσιρικάς»

Ποικίλες αντιδράσεις και σχόλια στα μέσα και κοινωνικής δικτύωσης έχουν προκαλέσει οι αναφορές του πρώην προέδρου της Βουλής, Νίκου Βούτση, σε σχέση με τις διαδηλώσεις και τις δράσεις των ομοϊδεατών του Δημήτρη Κουφοντίνα και τη συμμετοχή του γιου του Γιώργου σε αυτές.

Ειδικότερα, μιλώντας σε διαδικτυακή συζήτηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής επιχείρησε να δικαιολογήσει τις πράξεις του γιου του και επιτέθηκε στα ΜΜΕ λέγοντας πως τους πετροβολούν οικογενειακά.

«Κάποιοι πιτσιρικάδες ή ημιπιτσιρικάδες σαν τον γιό μου, που είναι 35 χρονών, και όχι 40 που γράφουνε στα site από χθες, που μας πετροβολούνε οικογενειακά, ανεβήκανε σε μηχανάκια και περάσανε από το δρόμο, έξω από το πολιτικό γραφείο της κυρίας Νικολάου και πετάξανε τρικάκια στο δρόμο, όπου λέγανε ότι η ζωή των κρατουμένων είναι σημαντική, μετράει κλπ και φύγανε», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βούτσης και συνέχισε:

«Και ενώ φεύγανε από το δρόμο συλλάβανε δύο, μεταξύ των οποίων και τον γιο μου. Και από χθες έχει γίνει ένα όργιο παρα-δημοσιογραφίας. Η δε κυρία Νικολάου, η οποία δεν ήταν εκεί, μήνυσε γιατί λέει φοβήθηκε που της είπαν ότι υπήρχαν τέτοια τρικάκια. Μιλάμε για καταστάσεις, οι οποίες δεν έχουν γίνει ποτέ στη μεταπολίτευση… Ποτέ στην Ελλάδα. Τους μήνυσε, έγινε σήμερα το δικαστήριο, αθωώθηκαν τα παιδιά», κατέληξε.