Πέραν της αναμενόμενης διάρκειας οι συνομιλίες Τσίπρα - Ερντογάν στην Άγκυρα - Σε λίγο οι κοινές δηλώσεις - Video της άφιξης Τσίπρα στην Τουρκία

Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η συνάντηση του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με τον Τούρκο πρόεδρο, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Άγκυρα.

Η συνάντηση δείχνει να έχει μεγαλύτερη χρονική διάρκεια του αναμενόμενου και  πραγματοποιείται στο Προεδρικό Μέγαρο Ακ Σαράι, γνωστό και ως Λευκό Παλάτι.

Μετά τη συνάντηση θα ακολουθήσουν διευρυμένες συνομιλίες ανάμεσα στις αντιπροσωπείες των δύο χωρών και ακολούθως συνέντευξη Τύπου στους δημοσιογράφους.

Νωρίτερα στο αεροδρόμιο τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα υποδέχθηκαν ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Φουάτ Οκτάι και η υπουργός Εμπορίου Ρουχσάρ Πεκτζάν.

Υπενθυμίζεται ότι στην ελληνική αποστολή, εκτός του πρωθυπουργού, συμμετέχουν ο αν. υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας. Τον Αλέξη Τσίπρα συνοδεύει η σύντροφός του, Περιστέρα Μπαζιάνα.