Μπέτυ Μπαζιάνα και Εμινέ Ερντογάν - Συνάντηση κυριών στο Λευκό Παλάτι

Ενώ η συνάντηση Αλέξη Τσίπρα και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ήταν σε εξέλιξη, η Μπέτυ Μπαζιάνα συναντούσε τη σύζυγο του προέδρου της Τουρκίας, Εμινέ. 

Η Μπέτυ Μπαζιάνα φόρεσε λευκό πουκάμισο και μαύρη pencil φούστα, συνδυασμένη με μαύρες γόβες. Φορούσε μαύρο φόρεμα και την παραδοσιακή μαντήλα, σε χρώμα τυρκουάζ.

Δείτε το video:

 

Στις φωτογραφίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα, η Μπέτυ Μπαζιάνα και η Εμινέ Ερντογάν έχουν μια χαλαρή συζήτηση. Ανάμεσα στις δυο κυρίες, η διερμηνέας, αφού η Εμινέ Ερντογάν δεν μιλά αγγλικά.

Η Εμινέ Ερντογάν ήταν εκείνη που υποδέχτηκε τη Μπέτυ Μπαζιάνα μόλις η σύντροφος του Έλληνα πρωθυπουργού κατέβηκε από το αυτοκίνητο που τη μετέφερε. Oι δυο γυναίκες αντάλλαξαν το φιλί του καλωσορίσματος, με τα χαμόγελα να περισσεύουν.

 

Η σύζυγος του Έλληνα πρωθυπουργού και η σύζυγος του Ρετζέπ Ταγιπ Ερντογάν ξανασυναντώνται μετά τον Δεκέμβριο του 2017, όταν το προεδρικό ζεύγος της Τουρκίας είχε βρεθεί στην Αθήνα για επίσημη επίσκεψη.

Προτού καν σερβιριστεί το… τσάι και η συμπάθεια ανάμεσα στην Μπέτυ Μπαζιάνα και την Εμινέ Ερντογάν φάνηκε από την πρώτη στιγμή. Όταν η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα μπήκε στο χώρο όπου την περίμενε η σύζυγος του Τούρκου προέδρου, φορούσε ακόμη το μαύρο μακρύ παλτό της. Ρώτησε την Εμινέ Ερντογάν να μπορούσε να το βγάλει και στη συνέχεια, πόζαραν χαμογελαστές για τους δημοσιογράφους που καλύπτουν τη συνάντησή τους.

Η ανάρτηση της Εμινέ Ερντογάν