Κοσμοσυρροή στην κοπή πίτας του Νότη Μαριά στο Βελλίδειο

Κοσμοσυρροή στην κοπή πίτας του Ευρωβουλευτή και μέλους του ECRGroup Καθηγητή Νότη Μαριά που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Κατά την εκδήλωση ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με πολίτες της Θεσσαλονίκης, ενώ προβλήθηκε και βίντεο με τη δράση το έτος 2018 στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του Νότη Μαριά και της Πολιτικής Ομάδας των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών (ECRGroup).

Στην ομιλία του ο Νότης Μαριάς ανέλυσε τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις με ιδιαίτερη έμφαση στο Σκοπιανό, επισημαίνοντας ότι η Μακεδονία είναι μία και Ελληνική καθώς και ότι ο Ελληνικός λαός δεν ανέχεται τον σφετερισμό της Μακεδονίας μας και της ιστορίας μας από τα Σκόπια και για τον λόγο αυτόν είναι αντίθετος στην  κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ζητούμε δημοψήφισμα συνέχισε ο Νότης Μαριάς για το Σκοπιανό επισημαίνοντας για άλλη μια φορά ότι δεν πρόκειται να δεχθούμε το όνομα της Μακεδονίας μας να χρησιμοποιηθεί είτε αυτοτελώς είτε ως παράγωγο ή σύνθετο όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό εκ μέρους των Σκοπίων.

Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Παμμακεδονικής  Ένωσης Μακεδονικού Αγώνα Ελλάδος- Αυστραλίας κ. Μιχάλης Χρυσανθόπουλος, ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Παναγία Σουμελά κ. Γιώργος Τανιμανίδης,  ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρηματιών Θεσσαλονίκης κ. Ιωάννης Φωτειάδης, ο Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων Θεσσαλονίκης η Συσπείρωση κ. Βασίλης Παρτάλης, ο Πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Νάουσας κ. Φώτης Φανειάδης ενώ παρέστησαν και εκπρόσωποι πολλών άλλων φορέων.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς το Χορευτικό του Πολιτιστικού Συλλόγου Πέτα Άρτας.