Lidl Hellas: Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. τα τελευταία 17 χρόνια

Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ έχει υλοποιήσει τα τελευταία 17 χρόνια στην Ελλάδα η Lidl Hellas, όπως τόνισε σήμερα η διοίκηση της εταιρείας με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 10 ετών λειτουργίας του κέντρου Logistics που διατηρεί στην Πάτρα. Η εταιρεία επισημαίνει σε ανακοίνωσή της ότι δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανάπτυξη και επέκταση των αποθηκευτικών και Logistics υποδομών της, καθώς διαθέτει συνολικά πέντε κέντρα Logistics στην Αττική, στην Πάτρα, στα Τρίκαλα, στη Θεσσαλονίκη και στη Θήβα, διασφαλίζοντας έτσι την ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών της, ειδικότερα στη διάθεση φρέσκων προϊόντων.

Στο πλαίσιο αυτό, με αφορμή την συμπλήρωση 10 ετών λειτουργίας του κέντρου Logistics στην Πάτρα, η Lidl Hellas οργάνωσε πρόσφατα εκδήλωση για τους συνεργάτες της. Το συγκεκριμένο Κέντρο Αποθήκευσης και Διανομής της Πάτρας συμβάλλει σημαντικά στην άρτια λειτουργία του αποθηκευτικού δικτύου και του δικτύου διανομής της επιχείρησης, αφού από τις εγκαταστάσεις του εφοδιάζονται περισσότερα από 45 καταστήματα Lidl στην Κρήτη, την Πελοπόννησο, την Αττική, την Αιτωλοακαρνανία και τα νησιά του Ιονίου.

Στη δεκαετία αυτή οι εγκαταστάσεις της Lidl στην Πάτρα έχουν δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και έχουν τονώσει την επιχειρηματικότητα τόσο σε πανελλαδικό όσο και σε τοπικό επίπεδο, σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση. Στην ευρύτερη Περιφέρεια τροφοδότησης του κέντρου διανομής, συμπεριλαμβανομένων και των καταστημάτων, εργάζονται περισσότερα από 950 άτομα.