Η ΕΨΑ προσφέρει 100.000 μπουκάλια αναψυκτικών την εβδομάδα σε κοινωνικές δομές

Η ιστορική εταιρεία αναψυκτικών ΕΨΑ κλείνει φέτος 100 χρόνια δημιουργικής παρουσίας, ποιότητας και προσφοράς στην ελληνική αγορά και κοινωνία.

Στην μεγάλη πορεία της κέρδισε την εμπιστοσύνη των πελατών της και την εκτίμηση της κοινωνίας για την ποιότητα των προϊόντων της. Τα γιορτάζουμε στηρίζοντας ευπαθείς ομάδες και συνεισφέροντας στα γεύματα χιλιάδων συνανθρώπων μας με αίσθημα ευθύνης, αλληλεγγύης και κοινωνικής υπευθυνότητας.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΕΨΑ, στην οποία πρόσφατα επένδυσε το Επενδυτικό Ταμείο SMERemediumCap, προχωράει στη διανομή 100,000 μπουκαλιών αναψυκτικών κάθε εβδομάδα και για τις επόμενες 5 εβδομάδες, σε κοινωνικές δομές, οργανισμούς και φορείς σε όλη την Ελλάδα, στηρίζοντας έμπρακτα ομάδες συνανθρώπων μας.

Ο CEO της ΕΨΑ, κ. Τάκης Πέρκιζας, δήλωσε: «Η προσφορά της ΕΨΑ στην κοινωνία είναι μέρος της ιστορίας μας. Θα συνεχίσουμε πάντα να στηρίζουμε με συνέπεια όχι μόνο την ελληνική οικονομία, αλλά και την ελληνική κοινωνία, έχοντας την ποιότητα, τον εργαζόμενο και τους πελάτες μας στο επίκεντρο όλων των δραστηριοτήτων μας».