Βάλτε τους τα γυαλιά!

Τις τάσεις για τα ρούχα για την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι τις γνωρίζετε – και αν όχι μπορείτε να τις δείτε εδώ, εδώ και εδώ . Γενικά, ρίξτε μια ματιά στην κατηγορία Μόδα στο site!

Τα αξεσουάρ παίζουν σημαντικό ρόλο στην συνολική μας εμφάνιση, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για γυαλιά ηλίου. Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι απλώς ένα αξεσουάρ, είναι κομμάτι του χαρακτήρα μας. Είναι κάτι που μπορεί να σε συνοδεύσει σε όλες σου τις εμφανίσεις και να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση.

Αυτή η εποχή είναι η κατάλληλη για να ξεκινήσεις την αναζήτηση για το ιδανικό ζευγάρι, καθώς όλα τα οπτικά έχουν ήδη εφοδιαστεί με τις νέες συλλογές και τάσεις. Η ποικιλία είναι τεράστια σε σχέδια και χρώματα, αρκεί να βρεις αυτό που σε αντιπροσωπεύει.

Αναλυτικά οι τάσεις στα γυαλιά ηλίου για την Άνοιξη 2015:

Over-Sized: 

Dior, Karen Walker και  Philip Lim μίλησαν, και επέλεξαν μεγάλα, τεράστια γυαλιά σε διάφορα γεωμετρικά σχήματα, χρώματα και σχέδια.

oversized-300x149

Cat Eye:

Τα γυαλιά πεταλούδα αποτελούν ένα από τα πιο κλασικά και σέξι γυαλιά ηλίου. Αν θες να περπατάς και να τραβάς τα βλέμματα, επίλεξε να είναι φλοράλ ή print animal και σίγουρα δεν θα περάσεις απαρατήρητη. Εμπνεύσου από τα γυαλιά Fendi ή τα εναλλακτικά και γεμάτα μυστήριο Versage ή τα κλασσικά Rochas.

cat-eye-200x300

Aviators

Τα aviators σε μεταλλικά ή κοκάλινα είναι πάντα στην μόδα. Οι οίκοι Gucci και Tommy Hilfiger τα έκαναν ακόμα πιο ρετρό επιλέγοντας φακούς διάφανους ή σε πολύ ανοιχτά χρώματα.

aviators-300x232

Be a Queen 

Γίνε η Βασίλισσα των γυαλιών ηλίου! Τι σημαίνει αυτό; Επέλεξε υπερβολικά γυαλιά. Μεγάλα, σε περίεργα χρώματα και σχέδια, κεντημένα με υφάσματα, όπως στην  συλλογή της Chanel.

Kasia-Jujeczka-Alicja-Tubilewicz-And-Rita-Vishniakova-1

Blackout

Οι μαύροι φακοί είναι in fashion και αυτό μας το έδειξαν οι οίκοι Vera Wang και Dior. Βέβαια, το χρώμα των φακών παίζει πολύ σημαντικό ρολό στην όραση σου  άρα επέλεξε με βάση όχι μόνο το στυλ αλλά και ποιο χρώμα είναι πιο ξεκούραστο για τα μάτια σου.

dark

Candy Colours

Αν έχεις εκείνα τα περιβόητα κλασσικά μαύρα γυαλιά στην συλλογή σου τότε ήρθε η στιγμή να πειραματιστείς και να βάλεις λίγο χρώμα στην ζωή σου! Άκρως εντυπωσιακά είναι τα Marni, ακολουθούν τα κλασσικά Vera Wang και φυσικά τεράστια ποικιλία και στα πιο cool χρώματα θα βρεις στην συλλογή Dries Van Noten.

colours