«Λύγισαν» ο πρίγκιπας Κάρόλος και η Καμίλα-Τα δάκρυά τους για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου (Εικόνες)

Ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα «λύγισαν» και δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους όταν πήγαν να δουν τα λουλούδια και τα αφιερώματα που είχαν αφήσει πολίτες στον Οίκο Μάρλμποροου στη μνήμη του πρίγκιπα Φίλιππου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 9 Απριλίου, σε ηλικία 99 ετών.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης ήταν εμφανώς συγκινημένοι και βούρκωσαν αντικρίζοντας το μέγεθος της αγάπης που δείχνουν οι πολίτες στον εκλιπόντα Δούκα του Εδιμβούργου.

1

Λουλούδια, συλλυπητήρια μηνύματα και ζωγραφιές παιδιών βρίσκονται αφημένα στους Βασιλικούς Κήπους και στα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

Εκπρόσωπος του Οίκου Κλάρενς ανέφερε μάλιστα ότι «σήμερα ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Δούκισσα της Κορνουάλης επισκέφθηκαν τους Κήπους του Οίκου Μάρλμπορο να επιθεωρήσουν τη συλλογή λουλουδιών που άφησαν οι πολίτες στη μνήμη του Δούκα του Εδιμβούργου.

1

Τα λουλούδια και τα συλλυπητήρια μηνύματα μεταφέρθηκαν από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και τα Βασιλικά Πάρκα στους ιδιωτικούς κήπους του Οίκου Μάρλμπορο.

1

Τα Βασιλικά Πάρκα θα συνεχίσουν να μεταφέρουν τα λουλούδια στη διάρκεια της περιόδου του εθνικού πένθους. Επελέγησαν οι κήποι του Μάρλμπορο ώστε να μην ενθαρρύνονται τα πλήθη να συγκεντρώνονται έξω από τα Βασιλικά Ανάκτορα λόγω του κορωνοϊού».

1