Υποβρύχιο τάνγκο σε βάθος 10 μέτρων που κόβει την ανάσα-Δείτε το μαγευτικό video

Ένα πραγματικά μαγευτικό βίντεο δημιουργήθηκε από μια Ισπανίδα χορεύτρια, η οποία ειδικεύεται και στις καταδύσεις, στο οποίο παρουσιάζεται να χορεύει τάνγκο δέκα μέτρα κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Ειδικότερα, η Αριάντνα Χάφεζ κατάφερε να συνδυάσει τις δυο μεγάλες της αγάπες, δηλαδή το χορό και τις καταδύσεις. Η Ισπανίδα καλλιτέχνης δημιούργησε μία ταινία μικρού μήκους με το όνομα «Τάνγκο», στην οποία χορεύει με αξιοθαύμαστη ευκολία κάτω από το νερό.

Το συγκεκριμένο βίντεο δημιουργήθηκε, σε συνεργασία με τον Γάλλο σκηνοθέτη Σεμπαστιάν Σολέιλ, σε μια πισίνα βάθους 40 μέτρων στην Πάδοβα της Ιταλίας και χρειάστηκαν 600 βουτιές του ενάμιση λεπτού και πέντε ημέρες γυρισμάτων.

Η χορογραφία του τάνγκο εκτελέστηκε σε σκαλοπάτι της πισίνας σε βάθος 10 μέτρων και στόχος της χορεύτριας, του Σολέιλ, του εκπαιδευτή κατάδυσης και του υποβρύχιου φωτογράφου ήταν η αισθητική του νερού και όχι τόσο σε τι βάθος θα φτάσουν.

Η Ισπανίδα χορεύτρια Αριάντνα θεωρεί ότι η έλλειψη βαρύτητας στο υγρό στοιχείο της χαρίζει ελευθερία στον χορό, με κινήσεις πιο αργές και με πλάτος.