Τι απαντά η Meghan Markle στους ισχυρισμούς ότι εκφόβιζε εργαζομένους στο παλάτι

Η Meghan Markle έδωσε τη δική της απάντηση σε σχέση με τους ισχυρισμούς πρώην συμβούλου της, ο οποίος φέρεται να έχει ήδη καταγγείλει την ίδια, ότι του ασκούσε bullying όσο ζούσε με τον πρίγκιπα Harry στη Μ. Βρετανία.

«Η Δούκισσα λυπάται για αυτήν την πρόσφατη προσωπική επίθεση, κυρίως ως άνθρωπος που έχει και ο ίδιος γίνει στόχος εκφοβισμού και έχει βαθιά δέσμευση να υποστηρίξει όσους έχουν βιώσει πόνο και τραύμα», επεσήμανε εκπρόσωπός της σε δήλωση προς τον βασιλικό ανταποκριτή Omid Scobie την Τρίτη 2 Μαρτίου.

Ο εκπρόσωπος συμπλήρωσε ότι η Meghan Markle «είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να προσπαθεί για την επικράτηση της συμπόνιας στον κόσμο και θα συνεχίσει να πασχίζει να δίνει το παράδειγμα του να κάνεις το σωστό και το καλό».

Σύμφωνα με δημοσίευμα των Times, η υπόθεση αυτή ξεκίνησε όταν ο πρώην γραμματέας επικοινωνίας του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, Jason Knauf, κατήγγειλε στον προσωπικό γραμματέα του William ότι η Δούκισσα του Sussex είχε διώξει δύο μέλη του προσωπικού και υπονόμευε τη θέση ενός τρίτου αμφισβητώντας την εμπιστοσύνη του.

Xari-Meghkan

«Ύποπτο το συγκεκριμένο timing»

Η ομάδα που ασχολείται με θέματα επικοινωνίας του ζευγαριού ανέφερε πάντως ότι το συγκεκριμένο timing είναι κάπως ύποπτο, καθώς η συγκεκριμένη ιστορία βγήκε στη δημοσιότητα λίγες μέρες πριν τη δημοσίευση της συνέντευξή του στην Oprah Winfrey, στην οποία αναμένεται να μιλήσουν ανοιχτά για τη ζωή τους στο παλάτι.

«Ας το αντιμετωπίσουμε ως ακριβώς αυτό που είναι: μια στοχευμένη προσπάθεια σπίλωσης που βασίζεται σε παραπλανητική και επιβλαβή πληροφόρηση», σημειώνεται στην ανακοίνωσή τους.