Αποκάλυψη-φωτιά: Ο Μπραντ Πιτ χτύπησε τα παιδιά του μέσα στο ιδιωτικό τζετ

Από τη στιγμή που έσκασε η «βόμβα» του διαζυγίου της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ, άρχισαν και οι υποθέσεις για τον λόγο που γράφτηκε ο επίλογος στη σχέση τους μετά από 12 χρόνια, δύο από τα οποία ήταν παντρεμένοι.

Η Τζολί, που κατέθεσε την αίτηση διαζυγίου, πήρε αυτή την απόφαση πριν από μία εβδομάδα, ανέφερε πηγή του Us Weekly. Αλλωστε και στην αίτηση ως ημερομηνία χωρισμού αναφέρεται η 15η Σεπτεμβρίου.

Τι συνέβη όμως; «Η τελική απόφαση για το διαζύγιο ελήφθη μόλις πριν από μία εβδομάδα», ανέφερε η πηγή. «Συνέβη ένα περιστατικό που έκανε την Αντζελίνα να αναλάβει δράση και να καταθέσει την αίτηση», πρόσθεσε το ίδιο άτομο.

Σήμερα αυτό το σοκαριστικό γεγονός αποκαλύφθηκε και προκαλεί σοκ!

Σύμφωνα με πληροφορίες  αμερικανικού site ότι ο Μπραντ Πιτ βρίσκεται υπό έλεγχο από την αστυνομία για «παιδική κακοποίηση».

Σύμφωνα με το TMZ, ο χολιγουντιανός σταρ κατηγορείται για «σωματική και λεκτική βία» εναντίον των παιδιών του.

Πηγές κοντά στην Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ αναφέρουν ότι συνέβη ένα σοβαρό περιστατικό στο ιδιωτικό τζετ της οικογένειας την προηγούμενη Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου, που οδήγησε την Αμερικανίδα ηθοποιό στο να καταθέσει αίτηση διαζυγίου από τον Πιτ.

Όπως αναφέρει το TMZ, «ο Μπραντ Πιτ κάποια στιγμή, όντας μεθυσμένος, έγινε έξαλλος και άρχισε να φωνάζει στα παιδιά, χωρίς να διστάσει να τα χτυπήσει. Το αεροπλάνο προσγειώθηκε σε ένα αεροδρόμιο (σ.σ.: το δημοσίευμα δεν αναφέρει σε ποιο) περίπου στις 8 μ.μ. και αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο Πιτ συνέχισε να είναι βίαιος προς τα παιδιά και αφότου κατέβηκαν -μάλιστα, προσπάθησε να αφήσει ένα στα φορτηγά καυσίμων».

Το εν λόγω περιστατικό, σύμφωνα πάντα με το TMZ, αναφέρθηκε στις Αρχές είτε από κάποιον που βρισκόταν μέσα στο αεροπλάνο είτε από κάποιον υπάλληλο εδάφους. Μάλιστα, «για το συμβάν ήδη έχουν μιλήσει σε αστυνομικούς τόσο ο Μπραντ όσο και η Αντζελίνα, ενώ θα κληθούν να μιλήσουν και τα παιδιά».
pittabuse1