Οικογενειακό δράμα πίσω από την εξαφάνιση 8χρονης στο Ρέθυμνο

Καλά στην υγεία της εκτιμάται ότι είναι η 8χρονη Αντωνία Α. από το Ρέθυμνο, για τον εντοπισμό της οποίας έχουν κινητοποιηθεί οι αρχές και το Χαμόγελο του Παιδιού, μετά τη δήλωση της εξαφάνισης της από συγγενείς της.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιμέλεια του παιδιού δεν ανήκει ούτε στον πατέρα, ούτε στη μητέρα, καθώς και οι δύο φέρονται να έχουν πρόβλημα με ουσίες.

Συγκεκριμένα οι δύο γιαγιάδες διεκδίκησαν στα δικαστήρια την επιμέλεια του παιδιού. Την πρώτη δίκη την είχε κερδίσει η γιαγιά από την πλευρά της μητέρας του.

Η υπόθεση όμως πήγε και σε δεύτερο βαθμό όπου τελικά οι δικαστές αποφάσισαν ότι πρέπει να ζήσει με τη μητέρα του πατέρα της.

Όπως αναφέρει το flashnews.gr η ανήλικη δεν εξαφανίστηκε αλλά πήγε στη άλλη της γιαγιά, προκειμένου να περάσουν λίγες ημέρες διακοπών μαζί. Έκτοτε, δεν γύρισε ποτέ στην γιαγιά που έχει την επιμέλεια της.

Χθες, με μια σοκαριστική ανάρτηση στo facebook, η γιαγιά της μικρής (από την πλευρά της μητέρας της) δήλωσε ότι το παιδί είναι καλά και ότι δεν πρόκειται να αποκαλύψει πού βρίσκεται γιατί δεν πρέπει να επιστρέψει στο πατρικό της περιβάλλον, καθώς εκεί «η μικρή Αντωνία κακοποιούνταν με βάναυσο τρόπο» -όπως ισχυρίστηκε.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

giagia10562