Μαριάννα Γουλανδρή-Φίλιππος Λαιμός: Τριήμερο ξεφάντωμα στην Ίμπιζα πριν το γάμο

Ένα μεγάλο πάρτυ με πολύ χορό και κέφι διοργάνωσαν στην Ίμπιζα η Μαριάννα Γουλανδρή και ο μέλλοντας σύζυγός της Φίλιππος Λαιμός.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πριν λίγους μήνες στις Μαλδίβες και στις αρχές του 2017 ετοιμάζεται για το λαμπερό του γάμο.

Μπορεί η ακριβής ημερομηνία του γάμου τους να μην έχει γίνει γνωστή, ωστόσο το pre-wedding party έγινε και μάλιστα ήταν πολύ χλιδάτο.

goulandri-laimos-2

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάνη και ο αρραβωνιαστικός της κάλεσαν φίλους από την Ελλάδα και το Λονδίνο (όπου μένουν μόνιμα το τελευταίο διάστημα) και ξεφάντωσαν.

Το πάρτι πριν το γάμο τα είχε όλα.

Βουτιές στην πισίνα και παιχνίδια με τους φουσκωτούς κύκνους, coctails και πολλές εκπλήξεις.

goulandri-laimos-4

Η μέλλουσα νύφη κυκλοφορούσε πάντα απλά ντυμένη αλλά με εντυπωσιακά, πάντα, αξεσουάρ, ειδικά για το πάρτι, όπως μια τεράστια στέκα μονόπετρο, ένα φουσκωτό ροζ στέμμα και αντίστοιχα γυαλιά ηλίου και πότε με το τεράστιο ψάθινο καπέλο της το οποίο έγραφε «Mrs Lemos».

goulandri-laimos-8

goulandri-laimos-16

Παρότι το ζευγάρι και οι οικογένειές τους φροντίζουν να μη διαρρέουν πληροφορίες από δεξιώσεις, φίλοι τους πλημμύρισαν το Instagram με φωτογραφίες από το απίθανο αυτό τριήμερο πάρτι στην Ίμπιζα.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες αυτές, η παρέα απόλαυσε παγωμένα κοκτέιλ και ακριβές σαμπάνιες ενώ  διοργάνωσε και νυχτερινά πάρτι στα οποία έδωσαν το «παρών» χορεύτριες με μικροσκοπικά κίτρινα μπικίνι και 20ποντες γόβες! Μάλιστα, τα dance girls στο τέλος της βραδιάς σχημάτισαν με φουσκωτά γράμματα το επώνυμο «Lemos!».

goulandri-laimos-12

goulandri-laimos-1

Το ζευγάρι, όπως φαίνεται και στις παρακάτω φωτογραφίες, έκανε και κάποιο event στην παραλία του χλιδάτου κλαμπ, με τέσσερις άνδρες ντυμένους «Αρχαίοι Έλληνες» να μεταφέρουν στους ώμους τους την Μαριάννα Γουλανδρή.

goulandri-laimos-5

Σε άλλη στιγμή κατά τη διάρκεια του τριήμερου πάρτι, φίλοι και φίλες του ζευγαριού φόρεσαν μάσκες με το πρόσωπο του μέλλοντα γαμπρού και πόζαραν στο φωτογραφικό φακό:

goulandri-laimos-13

Και το πραγματικά αχώριστο ζευγάρι:

goulandri-laimos-18