"Η Γουίτνεϊ Χιούστον ήταν bisexual"

 Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης έδωσε ο Μπόμπι Μπράουν στο περιοδικό US Weekly με σκοπό να προωθήσει την αυτοβιογραφία του.

Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι αν και έχουν περάσει 4 χρόνια από το θάνατο της Γουίτνεϊ Χιούστον ο πρώην άντρα της δεν δίστασε να αναφερθεί μεταξύ άλλων και στις σεξουαλικές της προτιμήσεις της υποστηρίζοντας με σιγουριά ότι ήταν bisexual.

Και όχι μόνο αυτό… αλλά αν της είχε επιτραπεί να δημοσιοποιήσει τον κρυφό ερωτά της, τώρα θα ήταν ζωντανή.

Όπως ήταν φυσικό, οι ισχυρισμοί αυτοί προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων με κορυφαία αυτή της μητέρας της Γουίτνεϊ, Σίσι, την οποία εμμέσως ο Μπόμπι κατηγορεί για την “κατάσταση” της κόρης της.

Οι φήμες ήθελαν χρόνια τη Γουίτνεϊ Χιούστον ερωτευμένη με την κολλητή της Ρόμπιν Κρόφορντ αλλά η σχέση τους έπρεπε να μείνει κρυφή.

******************** Image downloaded from IDS by PDmail at 21:13 on 17/02/12 for Mail on Sunday - Associated Newspapers ******************** Whitney Houston, Bobby Brown, Cissy Houston, and Robin Crawford at the Arista Pre-Grammy Party. February 1, 1994. ©ÊLenny Baker/ Retna Ltd.

“Εγώ ξέρω. Ήμασταν παντρεμένοι 14 χρόνια και υπάρχουν αρκετά που λέγαμε και ήταν πολύ προσωπικά μας”, εξηγεί ο Μπράουν τονίζοντας τη σιγουριά του ότι η Γουίτνεϊ έκρυβε τη σχέση της γιατί η μαμά της, Σίσι, δεν θα τη δεχόταν ποτέ -η ίδια εξάλλου είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην Όπρα Γουίνφρεϊ το 2013 ότι “δεν θα δεχόταν ποτέ να είναι η κόρη της γκέι ή bisexual”.

“Πιστεύω πραγματικά ότι αν η Ρόμπιν γινόταν αποδεκτή στη ζωή της Γουίτνεϊ, εκείνη σήμερα θα ήταν ζωντανή”

αρχείο λήψης (1)

Αυτές οι αποκαλύψεις έκαναν έξαλλη τη Σίσι Χιούστον η οποία έσπευσε να απαντήσει…

“Χθες το βράδυ είδα τη συνέντευξη του Μπόμπι Μπράουν στη Ρόμπιν Ρόμπερτς. Με τάραξε. Παρόλο που η συνέντευξη επρόκειτο να είναι για να προωθήσει την αυτοβιογραφία του, δεν μίλησε ποτέ για τους γονείς και τα αδέλφια του ή άλλα θέματα που είχαν ή θα μπορούσαν να έχουν σχέση με κάθε βήμα που κάνει. Αντίθετα επέλεξε να επικεντρωθεί στα σχόλιά του για τη Γουίτνεϊ. Δεν μπορώ παρά να αναρωτηθώ γιατί; Αν εγώ επέλεγα ποτέ τον Μπόμπι για σύζυγο της κόρης μου δεν έχει σημασία γιατί αυτή η επιλογή δεν ήταν ποτέ δική μου έτσι κι αλλιώς. Εκείνη τον αγαπούσε και εγώ τον πιστεύω όταν λέει ότι κι εκείνος την αγαπούσε. Απλά εύχομαι να την αγαπούσε και να την εκτιμούσε αρκετά ώστε να μην είχε κάνει τα αρνητικά σχόλια που είχε κάνει για την Κρίσι [Μπόμπι Κριστίνα] και τη Γουίτνεϊ όσο εκείνη ζούσε ακόμη. “