Tα 10 πιο ακριβοπληρωμένα πρόσωπα του YouTube για το 2015

Πλέον ο καθένας μπορεί να τραβήξει ένα βίντεο, να συνδεθεί στο ίντερνετ και να το ανεβάσει στο YouTube. Και εάν το βίντεο είναι ενδιαφέρον, τότε αποκτάει πολλούς οπαδούς, με αποτέλεσμα εκείνοι που το δημοσίευσαν να κερδίζουν ξαφνικά αρκετά χρήματα. Και πολλές φορές η δημοσιότητα και τα χρήματα έρχονται από το πουθενά, γιατί κάποιοι από αυτούς ήθελαν απλά να μοιραστούν κάτι με άλλους μέσω του διαδικτύου.

Παρακάτω θα δείτε ποιοι πρωταγωνίστησαν στο YouTube το 2015 και συνεχίζουν να βγάζουν μια ολόκληρη περιουσία, όπως παρουσιάζονται μέσα από το jenny.gr. 

Rosanna Pansino: $ 2.5 εκατομμύρια

Rosanna-Pansino (1)

Η Rosanna Pansino έχει πάνω από 4,8 εκατομμύρια οπαδούς στο YouTube για το 2015. Η Rosanna άρχισε με βίντεο που έδειχναν συνταγές εμπνευσμένες από βιντεοπαιχνίδια, μυθιστορήματα και κινούμενα σχέδια. Επίσης, έχει κυκλοφορήσει και το πρώτο της τραγούδι. Οι θαυμαστές της μπορούν να αγοράσουν τα βίντεο της μέσω iTunes και Google Play.

Roman Atwood: $ 2.5 εκατομμύρια

Roman-Atwood (1)

Ο Roman Atwood έχει αποκτήσει πολλούς θαυμαστές από τις πολυάριθμες φάρσες που έχει κάνει και έχει παρουσιάσει στο YouTube. Από τον Οκτώβριο του 2015 έχει πάνω 7,5 εκατομμύρια οπαδούς.

Lilly Singh: $ 2.5 εκατομμύρια

Lilly-Singh

Η Lilly Singh είναι μια γυναίκα με πολλά ταλέντα και έχει πάρει μια ευρεία γκάμα οπαδών λόγω των πολύ αστείων βίντεο της. Ένα από τα βίντεό της, με τίτλο «How Girls Get Ready» έχει κερδίσει  πάνω από 15 εκατομμύρια επισκέψεις στο YouTube. Επίσης, έχει συνεργαστεί με την Selena Gomez για ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο YouTube, τον Οκτώβριο του 2015.

Michelle Phan: $ 3 εκατομμύρια

Michelle-Phan

Τα βίντεο που έχει αναρτήσει η Michelle Phan  έχουν κερδίσει πάνω από 8 εκατομμύρια οπαδούς στο YouTube. Επίσης, παίρνει πάντα την κατάλληλη άδεια για να προσθέτει και γνωστά παιχνίδια.

KSI: $ 4,5 εκατομμύρια

KSI

Σχεδόν 11 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εγγραφεί στη σελίδα του μουσικού  και κωμικού KSI. Ο ίδιος έχει κυκλοφορήσει ένα βιντεοπαιχνίδι και έχει επεκταθεί σε μουσικά βίντεο και τραγούδια.

Rhett & Link: $ 4,5 εκατομμύρια

888

Rhett James McLaughlin και Charles Neal είναι ένα από τα πιο γνωστά κωμικά δίδυμα. Έχουν πάνω από 3 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube  και έχουν συνεργασίες με εταιρείες όπως η Wendy, η Toyota και η Gillete.

Lindsey Stirling: $ 6 εκατομμύρια

Lindsey-Stirling

Η Lindsey Stirling βιντεοσκοπεί παραστάσεις με βιολί και έχει κερδίσει πάνω από 7.000.000 συνδρομητές στην ιστοσελίδα. Ταυτόχρονα προσπαθεί να βοηθήσει τα παιδιά με χαμηλό οικονομικό και κοινωνικό υπόβαθρο να έχουν πρόσβαση στη μουσική.

Fine Brothers: $ 8,5 εκατομμύρια

Fine-Brothers

Οι Fine Brothers έχουν πάνω από 13 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube. Ο Benny και ο Rafi έγιναν δημοφιλείς από βίντεο που δείχνουν τις αντιδράσεις των ανθρώπων σε άλλα βίντεο.

Smosh: $ 8,5 εκατομμύρια

Smosh (1)

Ο Ian Andrew Hecox και ο Anthony Padilla είναι οι κύριοι υπεύθυνοι για τη δημιουργία του κωμικού δίδυμου γνωστό ως Smosh. Επίσης έχει κυκλοφορήσει και ταινία με το όνομα Smosh και οι συγκεκριμένοι έχουν προγραμματίσει να είναι μέρος της Angry Birds που θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι του 2016.

PewDiePie: $ 12 εκατομμύρια

PewDiePie

Ο κωμικός ηθοποιός και gamer γνωστός ως PewDiePie βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των πιο ακριβοπληρωμένων από το YouTube για το 2015.