Γιώργος Σαμαράς: Εξηγεί για πρώτη φορά γιατί δεν "στεριώνει" με γυναίκα

Τους λόγους για τους οποίους δεν… αντέχουν να στεριώσουν οι σχέσεις που κάνει, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι εκάστοτε σύντροφοί του λόγω του προγράμματός του, αποκάλυψε ο άσος των γηπέδων, Γιώργος Σαμαράς.

Ο γοητευτικός ποδοσφαιριστής που έχει απασχολήσει πολλάκις τα ΜΜΕ με την προσωπική του ζωή, έχει κυκλοφορήσει τις ωραιότερες γυναίκες τις ελληνικής σοουμπίζ.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό «People», αναλύει τι πρέπει να έχει η ιδανική γυναίκα που θα τον υποστεί και θα τον οδηγήσει στον γάμο:

«Όχι. Δεν έχω φτάσει ακόμα κοντά στον γάμο. Αλλά θέλω κάποια στιγμή να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Όμως, δεν έχει βρεθεί ακόμα αυτός ο άνθρωπος που θα με υποστεί. Όχι,περίεργος δεν είμαι. Αλλά η ζωή μου είναι περίπλοκη με πολλούς αγώνες και ιδιαίτερα σφιχτά προγράμματα. Θα σου πω το πιο απλό: Αν Κυριακή έχω αγώνα, το Σάββατο πρέπει να μείνω σε ξενοδοχείο με την ομάδα. Αν μετά ξαναπαίζω Τετάρτη, την Τρίτη χρειάζεται να είμαι και πάλι σε ξενοδοχείο με την ομάδα. Αυτό είναι πολύ περιοριστικό για τη σύντροφο μου η οποία αν και θα έχει ταξιδέψει για να με δει θα με συναντήσει μόνο 3 μέρες σπαστά μέσα σε μία ολόκληρη εβδομάδα, και τις υπόλοιπες 4 θα είναι μόνη της. Γι’ αυτό λέω ότι η σύντροφος μου πρέπει ‘να με υποστεί’. Και εύκολος άνθρωπος να ήμουν –μπορεί να είμαι ή και όχι, δεν ξέρω- είναι δύσκολο για κάποια να ακολουθήσει τους ρυθμούς και τις απαιτήσεις της ζωής μου» εξομολογήθηκε ο Γιώργος Σαμαράς.