Ο... Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, είναι ο 2ος στον κόσμο, που εμβολιάστηκε κατά της Covid-19 (Video)

Μεταξύ των πρώτων που εμβολιάστηκε κατά της COVID-19, στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήταν ο… Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, γεγονός που συγκίνησε, ανέβασε την διάθεση, αλλά και λειτούργησε ως καλός οιωνός, για τον κόσμο που φαίνεται ότι από την Γηραιά Αλβιόνα αναγεννιέται με εκκίνηση την σύγρονη V-Day.

Ημέρα Νίκης ενάντια σε μία πανδημία, που κόστισε τη ζωή σε εκατομμύρια ανθρώπους στον κόσμο και που σύμφωνα με τους ειδικούς, μόνον ο εμβολιασμός, μπορεί να ανακόψει την φονική ορμή της.

Στα 81 του χρόνο ο William Shakespeare από το Yorkshire της Βρετανίας είναι για την ακρίβεια ο δεύτερος άνθρωπος στον κόσμο, που εμβολιάστηκε σήμερα, με το άρτι εγκριθέν εμβόλιο, κατά της COVID-19 για χορήγηση εκτός κλινικών δοκιμών.

 Δείτε το Video:

Ο 81χρονος εμβολιάστηκε σήμερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Κόβεντρι, το οποίο βρίσκεται 32 χιλιόμετρα μακριά από το Στράτφορντ-Απόν-Έιβον, τη γενέτειρα του συνονόματού του, του μεγαλύτερου δραματουργού και ποιητή της Αγγλίας, αλλά και της υφηλίου.

Ο… Γουίλιαμ Σαίξπηρ έκανε εμβόλιο για τον κορονοϊό: 0 81χρονος σκόρπισε χαμόγελα για το όνομά του

Ο εμβολιασμός του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ ενέπνευσε πολλούς χρήστες του Twitter να αστειευτούν, κάνοντας λόγο για το “Το Ημέρωμα της Γρίπης”, σε αναφορά της γνωστής κωμωδίας του συγγραφέα, “Το Ημέρωμα της Στρίγκλας”.

Εμβόλιο Pfizer: Η 90χρονη Μάγκι και ο Γουίλιαμ Σαίξπηρ εμβολιάστηκαν πρώτοι στον κόσμο

Μερικοί μάλιστα, με το παροιμιώδες Βρετανικό χιούμορ, έκαναν την εξής ευφυέστατη ομολογουμένως διαπίστωση: Αφού η Μάργκαρετ Κίναν, η 90χρονη γιαγιά, είναι η ασθενής 1Α που εμβολιάστηκε κατά της COVID-19 στη Βρετανία, τότε ο Ουίλλιαμ Σαίξπηρ είναι ο ασθενής “2B or not 2B?”, από τον διάσημο μονόλογο του Άμλετ “To be or not to be” , (“Nα ζει κανείς ή να μη ζει”)… “Ιδού η απορία”, όπως εμβληματικά έγραψε ο Μεγάλος Βάρδος.