Έχασε τους πελάτες, έχασε και το μαγαζί του - Η σκληρή τιμωρία του αλβανού εστιάτορα που πήρε στο... κυνήγι τους τουρίστες

Και έχασε τους πελάτες και του γκρέμισαν την επιχείρηση.  Ο ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Αλβανία, που κρεμάστηκε στο αυτοκίνητο των Ισπανών τουριστών, επειδή αυτοί έφυγαν από το μαγαζί του λόγω διαφωνίας για την παραγγελία, βρέθηκε διπλά χαμένος.

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε στην γειτονική χώρα, εξαιτίας της ακραίας αντίδρασής του (video παρακάτω), οι Αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το πόσο είναι νόμιμο το μαγαζί που βρίσκεται στην περιοχή Πόρτο Παλέρμο νοτίως της Χειμάρρας. Όπως διαπιστώθηκε από τους ελέγχους, λειτουργούσε παράνομα και έτσι αποφασίστηκε η κατεδάφισή του και μάλιστα με…. συνοπτικές διαδικασίες.

Οι πολεοδομικές Αρχές συνοδεία περίπου 100 Αλβανών αστυνομικών πήγαν στην περιοχή την Τετάρτη και προχώρησαν στην κατεδάφιση του εστιατορίου «Πανόραμα», το όποιο είχε έκταση 2000 τ.μ..

Η…λάθος αντίδραση

Υπενθυμίζεται πως  ο ιδιοκτήτης σκαρφάλωσε στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου των ισπανών τουριστών και με γροθιές το έσπασε, όταν εκείνοι αποφάσισαν να φύγουν από το μαγαζί του δυσαρεστημένοι, επειδή δεν τους εξυπηρετούσαν.

O 51χρονος έμεινε για αρκετά λεπτά κρεμασμένος στο παρμπρίζ και στη συνέχεια συνελήφθη όπως αναφέρει το Tirana Post.

Στο βίντεο ακούγονται ο οδηγός να λέει στον συνοδηγό του να συνεχίσει να τραβάει βίντεο τα όσα συμβαίνουν. Επίσης ακούγονται και αρκετές βρισιές από τους επιβάτες του αυτοκινήτου προς τον εστιάτορα που έχει κρεμαστεί και σπάει το παρμπρίζ του οχήματος.

«Εγώ δεν έκανα τίποτα για να τους επιτεθώ, προσπάθησα να τα σταματήσω, ξεκίνησαν το αυτοκίνητο και έπρεπε να με συντρίψουν, τους παρακαλούσα να σταματήσουν, αλλά δεν σταμάτησαν, όταν σταμάτησαν, πήγα στην αστυνομία, ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Αλβανός ιδιοκτήτης του καταστήματος που κρεμάστηκε στο καπό του αυτοκινήτου.

Από την μεριά του ο δήμαρχος Χειμάρρας Ρόμπερτ Γκόρο δήλωσε ότι «οι τουρίστες είχαν παραγγείλει φαγητό για 7 άτομα, αλλά στη συνέχεια άλλαξαν τη γνώμη τους, βλέποντας το μέγεθος του ψαριού να είναι μεγάλο και είπαν να παραγγείλουν για 5 άτομα. Αυτό ενόχλησε τον επιχειρηματία, ο οποίος πήγε στο τραπέζι και τους απείλησε. Ο ιδιοκτήτης πήδηξε στο αυτοκίνητο και χτύπησε το παρμπρίζ του οχήματος».

Από την άλλη πλευρά, οι τουρίστες ισχυρίζονται ότι χρέωσε υπερβολικές ποσότητες ψαριών και οι τιμές του καταστήματος ήταν πολύ ακριβές και έτσι αρνήθηκαν να πληρώσουν αυτό το «εξωφρενικό πόσο» ανέφεραν.

Προτεινόμενα για εσάς