Ιδού ο Κίμων Μπάλλας της... Έλενας Ράπτη - «Αποκαλυπτήρια» φωτογραφίας του

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια με μια φωτογραφία μέσα από το προφίλ της στο Instagram. H Έλενα Ράπτη έγραψε στην ανάρτησή της ότι παντρεύτηκε σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, αλλά δεν αποκάλυψε το όνομα του συζύγου της ενώ και η φωτογραφία που δημοσίευσε δεν έδειχνε το πρόσωπό του.

Το γεγονός πως κράτησε μυστικη την ταυτότητα του συζύγου της, προκάλεσε αίσθηση στα μίντια που…ψάχτηκαν. Τελικά όνομα και λεπτομέρειες του γάμου ήρθαν στην δημοσιότητα.

Όπως έγινε γνωστό, ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη ονομάζεται Κίμων Μπάλλας και υπήρξε ο προσωπικός της σωματοφύλακας. Έχει καταγωγή από τα Τρίκαλα και είναι Αστυνόμος Α’, ενώ παλαιότερα υπηρέτησε στη φρουρά του Προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου και σαν χόμπι έχει την αγιογραφία.

Σύμφωνα με τα parapolitika που δημοσίευσαν τη φωτογραφία του, ο Μπάλλας, παντρεύτηκε την Έλενα Ράπτη στις 18 Μαΐου, σε εκκλησία της Θεσσαλονίκης μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με μόλις 10 καλεσμένους.

Όπως αποκαλύφθηκε μάλιστα είχε συνοδεύσει την βουλευτή στην ορκωμοσία της στη Βουλή. Ωστόσο τότε κανείς δεν γνώριζε για τον γάμο τους και η παρουσία του στο πλευρό της ήταν διακριτική, χωρίς να τραβήξει την προσοχή.