Δεν έχει τέλος το αιματοκύλισμα στην Σρι Λάνκα: Στους 158 οι νεκροί - Όγδοη έκρηξη και απαγόρευση κυκλοφορίας (Video)

Και όγδοη επίθεση σημειώθηκε στη Σρι Λάνκα, που επλήγη από ένα κύμα επιθέσεων με αποτέλεσμα τον θάνατο τουλάχιστον 158 ανθρώπων, ανακοίνωσε η αστυνομία του Κολόμπο.

To υπουργείο Άμυνας της Σρι Λάνκα επέβαλε απαγόρευση κυκλοφορίας 12 ωρών, από τις 18:00 τοπική ώρα (15:30 ώρα Ελλάδας). Η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ισχύσει έως τις 06:00 τοπική ώρα της Δευτέρας (03:30 ώρα Ελλάδας).

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε επίσης ότι απαγορεύεται η πρόσβαση σε βασικούς ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης καθώς και σε υπηρεσίες μηνυμάτων.

Η έκρηξη σημειώθηκε σε σημείο που δεν προσδιορίστηκε, στην Ορουγκονταουάτα, ένα βόρειο προάστιο του Κολόμπο, ανέφεραν οι αρχές. Εκκλησίες και ξενοδοχεία επλήγησαν σήμερα στο Κολόμπο και σε δύο άλλες πόλεις της Σρι Λάνκα.

Στο μεταξύ ένα βίντεο από την έκρηξη σε μια από τις εκκλησίες στη Σρι Λάνκα βλέπει το φως της δημοσιότητας μέσω των social media. Η λήξη έγινε έξω από την εκκλησία στη Σρι Λάνκα χωρίς να προσδιορίζεται σε ποιά από τις τρεις ήταν, και όπως φαίνεται στο βίντεο πυκνός καπνός καλύπτει το κτίριο, ενώ τα αυτοκίνητα σταματούν για να δουν τι έχει συμβεί.

Δείτε το εν λόγω Video:

Είναι πόλεμος: Τους 158 έχουν φτάσει μέχρις στιγμής, οι νεκροί

Η τραγωδία στη Σρι Λάνκα δεν έχει τέλος μετά την επίθεση στις εκκλησίες και στα ξενοδοχεία την ημέρα του Πάσχα των Καθολικών.

Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των θυμάτων είναι και πολλοί Βρετανοί, Ολλανδοί και Αμερικανοί τουρίστες. 158 έως στιγμής οι νεκροί στο σύνολό τους και πάνω από 400 οι τραυματίες.

Το μακελειό ξεκίνησε ύστερα από δυο εκρήξεις που σημειώθηκαν στις εκκλησίες του Αγίου Αντωνίου στο Κολόμπο και του Αγίου Σεβαστιανού στο Νεγκόμπο, μία πόλη βορείως της πρωτεύουσας την ημέρα του Πάσχα των Καθολικών.

Από την έκρηξη στον Άγιο Αντώνιο, τουλάχιστον 160 τραυματίες διακομίσθηκαν σε νοσοκομεία του Κολόμπο, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το ΑΠΕ – ΜΠΕ.