Η Πάρις Τζάκσον δεν πιστεύει ότι ο μπαμπάς της βίαζε παιδιά - Ανησυχεί για τη δική της καριέρα

Η Πάρις Τζάκσον, κόρη του «Βασιλιά της Pop», δεν πιστεύει ότι πατέρας της κακοποιούσε σεξουαλικά παιδιά και δεν έχει δει το ντοκιμαντέρ Leaving Neverland, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στη διεθνή κοινή γνώμη.

Το αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ παρουσιάζει τις μαρτυρίες δύο ανδρών, του 36χρονου Γουέιντ Ρόμπσον και του 40χρονου Τζέιμς Σέιφτσακ, που ισχυρίζονται ότι ο Μάικλ Τζάκσον τους κακοποιούσε σεξουαλικά όταν ήταν παιδιά και φιλοξενούνταν στο ράντσο του, την περιβόητη Neverland.

Οι σοκαριστικές περιγραφές για την «δράση» του διάσημου αστέρα, που φέρεται να προετοίμαζε με αργά και προσεκτικά βήματα τα θύματά του, ώστε να δέχονται αδιαμαρτύρητα την κακοποίηση, έχουν προκαλέσει αποτροπιασμό στους θαυμαστές του τραγουδιστή, ο οποίος απεβίωσε πριν από μια δεκαετία.

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, η 20χρονη κόρη του βασιλιά της ποπ, δεν έχει δει ακόμα το επίμαχο φιλμ, ούτε προσεγγίσθηκε ποτέ από τον δημιουργό του, ώστε να έχει την ευκαιρία να υπερασπισθεί τον πατέρα της.

Σύμφωνα με άτομα του περιβάλλοντός της, η όμορφη Πάρις, με τα φωτεινά καταγάλανα μάτια,  παραμένει πεπεισμένη για την αθωότητα του πατέρα της και οι αποκαλύψεις  του ντοκιμαντέρ την αφήνουν αδιάφορη, αφού δεν θεωρεί ότι υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για παρις τζακσον

 

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ωστόσο ότι έχει εκφράσει ανησυχίες για τον αντίκτυπο που θα έχει το Leaving Neverland στην καριέρα της στον κινηματογράφο.

Παρόλο που δεν έχει μιλήσει ακόμα δημόσια για το σκάνδαλο της σεξουαλικής κακοποίησης, η Πάρις δημοσιοποίησε ένα tweet, στο οποίο δείχνει ότι δεν έχει επηρεαστεί ιδιαίτερα από τις εξελίξεις, τουλάχιστον σε συναισθηματικό επίπεδο.

Η κόρη του Μαικλ Τζάκσον έγραψε χθες στο Twitter: «Όλοι σας παίρνετε τη ζωή μου πιο σοβαρά από εμένα την ίδια. Χαλαρώστε!».