Κέιτ παρούσης... έβαλαν την Μέγκαν στην γωνία

Η γιορτή στο Μπάκιγχαμ για τη συμπλήρωση 50 ετών υπηρεσίας στην Ουαλία του πρίγκιπα Καρόλου ήταν η πρώτη συνάντηση των δύο γυναικών μετά τα κοινά Χριστούγεννα που έκαναν στο Σάντριγχαμ.

Η Μέγκαν Μαρκλ έμοιαζε τελείως απομονωμένη και μόνη στο πάρτι του πρίγκιπα Καρόλου.

Ο ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς ισχυρίζεται ότι φαινόταν σαν κάποιος να έβαλε την Μέγκαν Μαρκλ στη γωνία, ενώ ο πρίγκιπας Χάρι έμοιαζε πραγματικά συνοφρυωμένος στην πρώτη δημόσια συνάντηση με τον αδελφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Σαν να έκανε κάτι υποχρεωτικά, σαν να είχε δυσαρεστηθεί βαθιά με τους ανθρώπους που έβλεπε τριγύρω του.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη όμως και προχθές. Πλάνα μέσα από το πάρτι στο Μπάκιγχαμ, έδειχναν την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι να έχουν παραγκωνιστεί πλήρως από την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, σε μια γωνιά, ενώ η βασίλισσα Ελισάβετ, η Καμίλα και η Κέιτ Μίντλετον κινούνταν διαρκώς μαζί και συνομιλούσαν μεταξύ τους.

Μπαίνοντας στο χώρο της υποδοχής για το πάρτι, η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Κάρολος προχωρούσαν μπροστά μπροστά. Ακολούθουσαν μαζί τους ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ Μίντλετον και η Καμίλα.  Ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ περίμεναν να προπορευτούν οι άλλοι, τους ακολούθησαν για να μπουν μαζί και ακολούθως οι υπάλληλοι του παλατιού τους ξεχώρισαν από τους υπολοίπους και τους έβαλαν τους δυο τους σε μια γωνία. Δευτερόλεπτα αργότερα συνέχισαν να προχωρούν προς την είσοδο της αίθουσας του πάρτι όπου και πάλι περίμεναν για να προπορευτούν οι υπόλοιποι. Και πάλι, τότε, κάθισαν στη γωνία.

Ο Τζέιμς, μιλώντας στη Mirror περιέγραψε: «Συνήθως, κανείς δεν βάζει ένα μωρό στη γωνία (σσ το αγέννητο παιδί των Σάσεξ), ωστόσο αυτό δεν φαίνεται να ισχύει στην περίπτωση της βασιλικής οικογένειας, οι οποίοι βρήκαν τον τρόπο για να βάλουν την Μέγκαν Μαρκλ και το παιδί της στη γωνία στην πρώτη της κοινή εμφάνιση με την Κέιτ Μίντλετον μετά τα Χριστούγεννα».

Οι δύο γυναίκες πάντως αντάλλαξαν κάποια πλατιά χαμόγελα μεταξύ τους και επέδειξαν τακτικιστική συμπεριφορά σε μια προσπάθεια να κάμψουν τα δημοσιεύματα που μιλούν για ρήξη στη σχέση τους. Στο πλαίσιο αυτό εμφανίζονται κάποια στιγμή να λέει κάτι η μία στην άλλη και να γελάνε» Κρύα, επιτηδευμένα, τυπικά, όπως θα γελούσε κανείς με το αστείο ενός ξένου.

Και παρότι η Μέγκαν Μαρκλ με την Κέιτ Μίντλετον αντάλλαξαν δυο κουβέντες, πρίγκιπας Χάρι και πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα,