Κύριε Φάρατζ μας κακομαθαίνετε!- Ο ηγέτης του UKIP...Πρέσβης (video)

Η δήλωση του Ντόναλντ Τραμπ ότι ο Νάιτζελ Φάρατζ θα ήταν εξαιρετικός πρεσβευτής της Βρετανίας στην Ουάσινγκτον, μπορεί να μην βρήκε ευήκοοα ώτα στην κυβέρνηση της Τερέζα Μέι, η οποία την απέρριψε, ωστόσο η απόρριψη αυτλη κάθε άλλο παρά πτόησε τον Φάρατζ.

Ο ηγέτης του UKIP τρολάρισε το όλο σκηνικό και, μιμούμενος τη γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση με τη δεξίωση του πρέσβη και τα σοκολατάκια, σε μία εκδήλωση που έγινε στο ξενοδοχείο Ritz του Λονδίνου, εμφανίστηκε κρατώντας ένα δίσκο με σοκολατάκια συγκεντρώνοντας τα φλας και τις επεφημίες των παρισταμένων.

«Για όσους βρίσκονται εδώ και δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενοι με αυτό που συνέβη το 2016, έχω κάτι πραγματικά φρικτό να σας ανακοινώσω: του χρόνου θα είναι τρισχειρότερα», δήλωσε ο Φάρατζ στους προσκεκλημένους.

«Έχω την εντύπωση ότι έρχεται και νέος σεισμός στη βρετανική πολιτική σκηνή, ίσως στις επόμενες εκλογές» σημείωσε ο Φάρατζ αφού προηγουμένως παραπονέθηκε ότι η Βρετανία εξακολουθεί να κυβερνάται από «την τάξη επαγγελματιών πολιτικών καριέρας».