Επίσημοι τίτλοι τέλους στον γάμο Αθηνάς - Αλβάρο

Εκπρόσωπος του Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο επιβεβαίωσε το οριστικό φινάλε του γάμου του με την Αθηνά Ωνάση.

Μιλώντας στο People, η εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου είπε ότι «όποιος έχει περάσει χωρισμό ξέρει πόσο επώδυνο είναι. Ο Ντόντα και η Αθηνά ήταν παντρεμένοι για 11 χρόνια και σε αυτό το ταξίδι μοιράστηκαν μία ζωή, την αγάπη για τα άλογα, τον αθλητισμό και την οικογένεια».

Ωστόσο η εκπρόσωπος απέφυγε να σχολιάσει τα σενάρια που θέλουν την βαθύπλουτη κληρονόμο να ζήτησε διαζύγιο εξαιτίας της απιστίας του Ντόντα. «Διατηρούν μία εγκάρδια σχέση και θα ήθελαν να περάσουν αυτή την οδυνηρή στιγμή με τη μέγιστη προστασία της ιδιωτικής τους ζωής και σεβασμό και να μην είναι τα θύματα οποιασδήποτε άλλης δυσφήμησης και ανέντιμων ειδήσεων».

Πηγή του People επιμένει ωστόσο ότι ο χωρισμός επήλθε εξαιτίας «περιπέτειας» του Αλβάρο. «Όταν η Αθηνά έμαθε για την απιστία του τον Μάρτιο έφυγε από το Γουέλινγκτον, στη Φλόριντα, και από τότε δεν έχει επιστρέψει. Αρχικά πήγε στο Βέλγιο», ανέφερε η πηγή του περιοδικού, το οποίο δεν κατάφερε να επικοινωνήσει με την Αθηνά Ωνάση.

«Ο Ντόντα έβγαινε με την αδελφή άλλου αθλητή της ιππασίας και είχε εμπλακεί σε διάφορες σχέσεις. Εχει φήμη για αυτό και ο γάμος τους ήταν θέμα συζήτησης τη χειμερινή περίοδο», ανέφερε άλλη πηγή στο People.