SKY express: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις για Παρίσι

Το εμβληματικό αεροδρόμιο Charles de Gaulle υποδέχεται την ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική αεροπορική εταιρεία

Η SKY express εγκαινίασε το Σάββατο 05 Ιουνίου έναν ακόμα διεθνή προορισμό με την απευθείας πτήση Αθήνα – Παρίσι. Ο υπερσύγχρονος στόλος της από Airbus A320neo θα συνδέει το αεροδρόμιο Charles de Gaulle με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αρχικά σε εβδομαδιαία βάση, ενώ σύντομα αναμένεται η έναρξη απευθείας πτήσεων και από το Ηράκλειο.

Πιστή στην στρατηγική της να πετάει ακόμη ψηλότερα, η SKY express επεκτείνει διαρκώς το πτητικό της πρόγραμμα στο εξωτερικό και ενώνει δύο ιστορικές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Το Παρίσι αποτελεί την τρίτη κατά σειρά πόλη κομβικής σημασίας που εντάσσεται στο δίκτυό της εταιρείας (έχουν προηγηθεί Λάρνακα και Βρυξέλλες). Μια απόφαση που επιβεβαιώνει τη δυναμική διεθνή πορεία της, αλλά και την έμπρακτη υποστήριξη της εθνικής οικονομίας.

Επιπλέον, από τον Ιούλιο το επιβατικό κοινό από και προς Παρίσι θα έχει στη διάθεσή του δύο εναλλακτικά δρομολόγια. Ανάλογα με τον προγραμματισμό και τις επιθυμίες τους οι επισκέπτες θα μπορούν να επιλέξουν είτε την Αθήνα με δυνατότητα μετακίνησης στο μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών της χώρας, είτε την Κρήτη.

Ανεξάρτητα από την επιλογή, όλοι οι ταξιδιώτες έχουν μια ξεχωριστή εμπειρία ταξιδιού, όπως αυτή που προσφέρει η SKY express σε προσιτούς και άκρως ανταγωνιστικούς ναύλους και με προσωποποιημένες ψηφιακές υπηρεσίες.

Όπως τονίζει ο κ. Θεόδωρος Κροκίδας, Πρόεδρος ΔΣ SKY express «Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε στο ελληνικό και διεθνές επιβατικό κοινό ανταγωνιστικούς ναύλους, ποιοτικές επιλογές και μια ασυναγώνιστη ταξιδιωτική εμπειρία. Η άφιξή μας στο Παρίσι είναι μια ακόμα απόδειξη της πρόθεσής μας να είμαστε στην πρώτη γραμμή της προτίμησης των απαιτητικών ταξιδιωτών. Είμαστε μόνο στην αρχή, το μεγάλο ταξίδι της SKY express μόλις ξεκινά!»

Με την άφιξη του αεροσκάφους της SKY express στο αεροδρόμιο του Παρισιού Charles de Gaulle στις 5 Ιουνίου, ο Marc Houalla Executive Director, Paris-Charles de Gaulle Airport δήλωσε: “Η ομάδα του αεροδρομίου καλωσορίζει την SKY express στο Παρίσι-Charles de Gaulle. Η στιγμή είναι ιδανική καθώς το “νέο” ανακαινισμένο τερματικό 2Β θα προσφέρει στην SKY express και στους επιβάτες της υψηλό επίπεδο ποιοτικών υπηρεσιών σε ένα λειτουργικό, ευρύχωρο, φωτεινό και ελκυστικό περιβάλλον. Ευχαριστούμε την SKY express για την προσφορά περισσότερων ευκαιριών για σύνδεση του Παρισιού με την Αθήνα με τη νέα γενιά Airbus A320 “

Οι ταξιδιώτες από και προς Παρίσι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στους νέους ναύλους: SKY Joy, SKY Joy+, SKY Enjoy. Στη διάρκεια της πτήσης, θα απολαμβάνουν δωρεάν service με premium επώνυμα προϊόντα, αλλά και πολλές νέες υπηρεσίες που πρόκειται να ανακοινωθούν.

Έτσι, η αγαπημένη πόλη του φωτός έρχεται να ενισχύσει το διαρκώς διευρυνόμενο δίκτυο εξωτερικού της SKY express η οποία ήδη διαθέτει τη μεγαλύτερη κάλυψη στο εσωτερικό της χώρας. Επιπλέον, το επόμενο διάστημα η εταιρεία θα προχωρήσει στην παρουσίαση ακόμα περισσότερων νέων δρομολογίων.