Έχασε τη μάχη για τη ζωή η γυναίκα που πυροβολήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στη Θεσσαλονίκη

Δεν τα κατάφερε η 41χρονη, μητέρα τριών παιδιών που πυροβολήθηκε από τον πυγμάχο πρώην σύντροφό το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Η άτυχη γυναίκα, άφησε την τελευταία της πνοή αργά το βράδυ στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου», όπου είχε διακομισθεί.

Λίγο πριν από τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης, ο πρώην σύντροφός εισέβαλε στο κατάστημα της 41χρονης επί της οδού Παπάφη, την πυροβόλησε στην κοιλιακή χώρα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το φονικό διαδραματίστηκε μπροστά στα μάτια της 20χρονης κόρης του θύματος που επίσης τραυματίστηκε, ευτυχώς όχι θανάσιμα, από τα πυρά του δράστη.

Η 41χρονη που δέχθηκε τον πυροβολισμό από τον πρώην σύντροφό της:

Η ανάρτηση του 42χρονου λίγο πριν πυροβολήσει την πρώην σύντροφό του

Ο 42χρονος φέρεται να ήταν αθλητής του MMA (μεικτές πολεμικές τέχνες) και γνωστός στον χώρο του συγκεκριμένου αθλήματος. Μάλιστα, σύμφωνα με το thesstoday, λίγο πριν πυροβολήσει την 41χρονη, είχε κάνει ανάρτηση στο Facebook.

«Όλο και πιο κοντά στον τελευταίο αγώνα. Το μόνο πράγμα που δεν φοβήθηκα ποτέ μου είναι τον θάνατο. Δεν ξέρω εσείς τι κάνετε», είχε γράψει ο 42χρονος στα social media.

Ο δολοφόνος και αυτόχειρας ήταν μέλος της «Χρυσής Αυγής»

Όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Mega, ο δράστης ήταν πιθανόν μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, Χρυσή Αυγή.

Ήταν επίσης γνωστός, καθώς κατά τη διάρκεια των καταστροφικών πυρκαγιών στην Ανατολική Αττική τον Ιούλιο του 2018 παρουσιάστηκε από κάποια ΜΜΕ ως ο εθελοντής πυροσβέστης και αθλητής του MMA από τη Χίο που πήρε το καράβι και ήρθε στην Ραφήνα με δικά του έξοδα για να συνδράμει στις επιχειρήσεις διάσωσης.

Εμφανίστηκε ξανά λίγες εβδομάδες αργότερα σε ρεπορτάζ γνωστής εφημερίδας για τον κατεστραμμένο τσιμεντένιο σταυρό στην παραλία Απελή Μυτιλήνης, τον οποίο είχαν φτιάξει προκειμένου… να εμποδίζει τους πρόσφυγες που χρησιμοποιούσαν την συγκεκριμένη παραλία.

Τότε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, όταν ο 38χρονος έμαθε για τον σπασμένο σταυρό, πήρε άλλους 6 και έφυγαν με το πρώτο καράβι από τη Χίο για τη Λέσβο, με σκοπό… να τον ξαναστήσουν.