Τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα: Πού στρέφονται οι έρευνες των αρχών

Μία απίστευτη τραγωδία σοκάρει την τοπική κοινωνία στην Ανδραβίδα αλλά και το πανελλήνιο, καθώς οι γονείς και τα δύο από τα τρία παιδιά της οικογένειας, ηλικίας ενός και δύο ετών, βρέθηκαν νεκροί στο σπίτι τους.

Ο πατέρας και η μητέρα βρέθηκαν με μια σφαίρα στο κεφάλι, ενώ τα παιδιά στραγγαλισμένα μέσα στο σπίτι.

Τα πτώματα βρήκε το τρίτο παιδί, ηλικίας δώδεκα ετών, που έλειπε την ώρα του φόνου από το σπίτι.

Σε κατάσταση σοκ ο 12χρονος άρχισε να αναζητά βοήθεια.  Άμεσα το βρέφος διακομίσθηκε στο κέντρο Υγείας Ανδραβίδας όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος στο σπίτι και κατόπιν στην αποθήκη του σπιτιού, όπου βρήκαν τις σορούς των γονιών και του δεύτερου παιδιού. Οι αρχές εκτιμούν ότι ο δολοφόνος μετέφερε εκεί τα άψυχα σώματα, αφού πρώτα τους σκότωσε μέσα στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο  32χρονος πατέρας και η και η 37χρονη μητέρα έφεραν τραύματα από όπλο, είχαν τοποθετηθεί πάνω σε τρέιλερ ενώ το 2,5 ετών παιδάκι ήταν νεκρό δίπλα τους, στο πάτωμα, πάνω σε κλινοσκεπάσματα.

Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Αρχικά ως δράστης του μακελειού φέρονταν ο πατέρας της οικογένειας, ο οποίος, αφού σκότωσε τη σύζυγο και τα δυο παιδιά του, αυτοκτόνησε. Όμως, αποκλείστηκε το σενάριο της τριπλής δολοφονίας και αυτοκτονίας. Οι έρευνες εστιάζονται σε πρόσωπα από το περιβάλλον του ζευγαριού που διέμενε στην Ανδραβίδα. 

Ψάχνουν τον σπιτονοικοκύρη του ζευγαριού που δολοφονήθηκε

Σύμφωνα με πληροφορίες αναζητείται ο σπιτονοικοκύρης της οικογένειας, με τον οποίο είχαν διαφορές, και ο οποίος δεν έχει εντοπιστεί.

Κατάθεση αναμένεται να δώσει και ο πρώην σύζυγος της 37χρονης, ο οποίος εντοπίστηκε στο Λουτράκι και αναμένεται να πάει στην Ανδραβίδα για να καταθέσει αλλά και για να πάρει τον 12χρονο γιο του. Να σημειωθεί ότι δεν είναι ακόμη ξεκάθαρο αν η 37χρονη είχε πάρει διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της.

Στο σημείο έφτασε και η Προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πατρών Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε τα τρία πτώματα στο σπίτι και που μαζί με τους αστυνομικούς θα επιστρέψει το πρωί της Πέμπτης για νέες έρευνες, στο χώρο του τετραπλού φόνου.

Η αυτοψία στο σημείο της οικογενειακής τραγωδίας που ξεκίνησε αργά τη νύχτα και συνεχίστηκε και σήμερα από το πρωί ολοκληρώθηκε.

Η ιατροδικαστική διερεύνηση της υπόθεσης, που ξεκίνησε με τη συλλογή στοιχείων από το σπίτι και την αποθήκη, αναμένεται να ολοκληρωθεί, όταν θα έχουν γίνει οι νεκροτομές και στις τέσσερις σορούς, ενώ παράλληλα θα πραγματοποιηθούν και εργαστηριακές εξετάσεις.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση ασφάλειας Πύργου και το τμήμα ασφαλείας Ηλείας.