Κασσελάκης: "Σκυλοβαρεθήκαμε με τον Τάιλερ την υπερέκθεση, ορίστε η βέρα μου"

Από τη Νέα Υόρκη, όπου βρίσκεται με τον σύζυγό του, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης έδωσε μια μίνι συνέντευξη, μιλώντας για την προβολή του στα ΜΜΕ και τον γάμο του στο τηλεοπτικό κανάλι ΑΝΤ1. 

Τα σιχαίνομαι τα Χάμπτονς, είναι μια νεόπλουτη ελίτ ανταγωνιστική

Σε ό,τι αφορά τον τόπο τέλεση του γάμου του, για τον οποίο υπήρξαν δημοσιεύματα ότι έγινε στα Χάμπτονς, είπε:«Τα σιχαίνομαι κιόλας τα Χάμπτονς. Είναι μία νεόπλουτη ελίτ ανταγωνιστική. Δεν μας αρέσει. Ειλικρινά έχουμε βαρεθεί αυτήν την υπερέκθεση. Η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά με νοοτροπίες που ανήκουν 20 χρόνια πριν. Και η Εκκλησία το ξέρει αυτό. Ο προσανατολισμός, είναι μία μόνο από τις πολλές διακρίσεις Εγώ είμαι ξεκάθαρα με τη μεριά της αλλαγής στην Ελλάδα».

Μας κυνηγάνε λες και δεν έχουν τίποτε άλλο να κάνουν

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στην υπερπροβολή του από τα μέσα ενημέρωσης, ζήτησε συγνώμη για την υπερέκθεσή του, λέγοντας: «Η υπερέκθεση; Τη σιχαίνομαι. Έχουμε σκυλοβαρεθεί, εγώ κι ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες κι δεν έχουν τι άλλο να κάνουν».

«Απ’ όλον τον κόσμο που μας παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου, δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε σε μία πρωτόγνωρη κατάσταση για την Ελλάδα. Αλλά να ξέρετε ότι η καρδιά μας ανήκει στη σωστή μεριά της ιστορίας».

Άρη συνέχεια, έδειξε τη βέρα του, ως δείγμα νέων νοοτροπιών. «Όταν σταματήσουν να ασχολούνται με το τι βέρα φοράω, ορίστε, δείτε τη βέρα μου, νέες νοοτροπίες», είπε.

Ο Τάιλερ έχει υιοθετήσει τον τόπο μου, θέλουμε να προσφέρουμε

«Θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας. Στον τόπο μου. Ο Τάιλερ έχει υιοθετήσει τον τόπο μου. Άρα συνεπώς είναι και τόπος μας. Έχουμε πάει στον “Ευαγγελισμό” μαζί, είδε τους νοσηλευτές από τις ΜΕΘ, είδε τις αναλογίες νοσηλευτών – ασθενών έχει εμπειρία», είπε, αναφέροντας ότι την περίοδο της πανδημίας του Covid-19 το ζευγάρι έμεινε στη Νέα Υόρκη, κι όχι στη Φλόριντα για να περνά καλά ή στα Χάμπτονς.

Εγώ λογοδοτώ στον κόσμο που με εξέλεξε 

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις αντιδράσεις που υπάρχουν, υπενθυμίζοντας ότι εξελέγη από την κόσμο και λογοδοτεί μόνο σε αυτόν.