«Του την πέφτουν όλα τα πιτσιρίκια και οι μανάδες» - Προκαλούν οι ισχυρισμοί του πατέρα του προπονητή τένις

Σε δηλώσεις που προκαλούν αίσθηση προχώρησε ο πατέρας του 35χρονου προπονητή του τένις, ο οποίος έχει συλληφθεί κατηγορούμενος ότι αποπλάνησε και κακοποίησε σεξουαλικά δύο ανήλικες αθλήτριές του.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας του 35χρονου, μιλώντας το απόγευμα της Δευτέρας στο Mega, ανέφερε ότι ο γιος του είχε σχέση με τη μία από τις δύο μαθήτριες που τον κατηγορούν, ενώ κάνει λόγο για μια καλά οργανωμένη σκευωρία σε βάρος του παιδιού του.

«Ένα μπέρδεμα, ένα τελείως τραγικό μπέρδεμα, δεν μπορώ να καταλάβω τι έχει γίνει», υποστήριξε συγκεκριμένα ο πατέρας του 35χρονου προπονητή τένις στα δυτικά προάστια.

«Η δική του πλευρά είναι ότι είναι αθώος, δεν έχει κάνει ούτε βιασμό, ούτε τίποτα. Απλώς, τα είχε, είχε μια σχεσούλα, δεν ξέρω τώρα πόσο καιρό την είχαν τη σχεσούλα τους», ανέφερε στην εκπομπή «Live News» ο πατέρας του 35χρονου προπονητή.

«Όλα τα πιτσιρίκια του την πέφτουν, όλα, ακόμα και μανάδες, αλλά πόσο να αντισταθεί; Ένα νέο παιδί είναι, πόσο να αντισταθεί;», συμπλήρωσε.

Επιπλέον, ο πατέρας του προπονητή επιμένει πως ο γιος του έχει ελαφρυντικά από τη στιγμή που, όπως λέει, υπήρχε η συναίνεση της ανήλικης, μιας μαθήτριας της Β’ Γυμνασίου, που το τελευταίο διάστημα άλλαξε συμπεριφορά και έβαλε σε υποψίες τους γονείς της.

«Ούτε βιασμός υπάρχει, ούτε τίποτα δεν υπάρχει. Η καταγγελία είναι μόνο ότι ήταν με την κόρη του, ήταν ανήλικη. Τίποτα άλλο, δεν είχε βιασμό, με κοινή συναίνεση ήταν, ερχόντουσαν και στο σπίτι μου, βασικά.

Ο πατέρας αυτός θέλει να τον εκδικηθεί τον γιο μου, με ό,τι υπάρχει. Αυτός, όμως, είχε πλακωθεί γιατί κάτι έχει κάνει με τη μάνα και την κόρη του και μπήκε ο γιος μου στη μέση, πλακώθηκαν στο ξύλο, και αυτός θεώρησε τώρα σωστό να τον ξεφτιλίσει, να τον θανατώσει, να τον κρεμάσει ανάποδα», πρόσθεσε ο πατέρας του 35χρονου, που κατηγορείται ότι αποπλάνησε τα δύο κορίτσια, σε ηλικία 14 και 15 ετών (σήμερα είναι 17 και 18 ετών αντίστοιχα).