Προπονητής τένις συνελήφθη για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων μαθητριών του

Χειροπέδες πέρασε η ΕΛ.ΑΣ. σε 34χρονο προπονητή τένις που φέρεται να  κακοποιούσε σεξουαλικά ανήλικες μαθήτριές του.

Ο 34χρονος προπονητής που κατά πληροφορίες διατηρεί σχολή τένις στα δυτικά προάστια, κατηγορείται για «κατάχρηση ανηλίκων», όταν τα θύματα ήταν σε ηλικία 14 και 15 ετών (σήμερα είναι 17 και 18 ετών αντίστοιχα).

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψή του μετά από σχετική καταγγελία των γονέων των δύο ανηλίκων αθλητριών στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων.

Η σύλληψη έγινε την Παρασκευή, σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και αύριο στον ανακριτή ενώ δεν αποκλείεται να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

Συνελήφθη με ένταλμα την 5-11-2021, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για κατάχρηση ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και για γενετήσια πράξη με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 14 έτη, κατ’ εξακολούθηση.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Τους τελευταίους μήνες, μετά και την σοκαριστική καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου για βιασμό από παράγοντα του αθλητισμού όταν ήταν εν ενεργεία αθλήτρια, ήρθαν στο φως πολλές περιπτώσεις κακοποίησης και ασέλγειας στο χώρο. Μια από τις υποθέσεις που είχαν προκαλέσει σοκ ήταν και αυτή του βιασμού ανήλικης αθλήτριας από προπονητή ιστιοπλοϊας σε νησί του Αιγαίου. Η δίκη μάλιστα για την εν λόγω υπόθεση έχει προσδιοριστεί για τον προσεχή Ιανουάριο.