Παραδόθηκε ο 39χρονος για τη δολοφονία της νονάς του στο Βόλο

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο 39χρονος που φέρεται να διέπραξε την άγρια δολοφονία της 75χρονης νονάς του στο Βόλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  ο 39χρονος παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου και συνελήφθη για την ανθρωποκτονία της 75χρονης νονάς του.

Νωρίτερα, το φως της δημοσιότητας είδε η ιατροδικαστική έκθεση για την άτυχη ηλικιωμένη, η οποία σοκάρει. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε στη σορό της άτυχης γυναίκας 42 μαχαιριές σε πρόσωπο, θώρακα, καρδιά και κοιλιακή χώρα, με τα περισσότερα χτυπήματα να πλήττουν ζωτικά όργανα.

Οι αστυνομικοί, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, δεν διαπίστωσαν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα του θύματος, ενώ βρέθηκαν κηλίδες αίματος και στον όροφο, αλλά και στη σκάλα που οδηγεί στο υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή.

Σημειώνεται ότι την ώρα της δολοφονίας της 75χρονης μέσα στο διαμέρισμα βρίσκονταν και ο 46χρονος γιος της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Το χρονικό του στυγερού εγκλήματος

Τα ίχνη της άτυχης 75χρονης γυναίκας  είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης, όταν έφυγε από το διαμέρισμά της, στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας στη Νέα Ιωνία Βόλου, όπου διέμενε, για να πάει να κάνει τα ψώνια για το σπίτι της.

Δράστης της άγριας δολοφονίας της 75χρονης, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στην υπόγεια αποθήκη της πολυκατοικίας της, έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης ότι είναι ο βαφτισιμιός της, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του, τηλεφωνώντας στην αστυνομία.

Όπως μεταδίδει το thenewspaper, μέσα στην αποθήκη του υπογείου της πολυκατοικίας όπου εντοπίστηκε το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε και η σφουγγαρίστρα με τον κουβά που χρησιμοποίησε για να καθαρίσει τα αίματα ο δράστης της δολοφονίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο 39χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για διάφορες υποθέσεις και γι’ αυτό οι έρευνες μεταξύ των υπόπτων στράφηκαν από την πρώτη στιγμή προς εκείνον, ενώ για τον ίδιο μίλησαν και οι γονείς του, αναφέροντας πως «δεν είχαν σχέσεις το τελευταίο διάστημα».

Όπως αναφέρουν πηγές, ο 40χρονος βαφτισιμιός ισχυρίσθηκε ότι σκότωσε την 75χρονη νονά του, όταν απαίτησε 2.000 ευρώ και εκείνη αρνήθηκε.