Άγριος ξυλοδαρμός 13χρονου μαθητή στην Ξάνθη - Κατέληξε στο νοσοκομείο

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε ένας 13χρονος μαθητής στην Ξάνθη, σε αυλή σχολείου, το πρωί της Παρασκευής.

Όπως μεταδίδει το xanthinews.gr, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν μαθητές από την δεύτερη τάξη του τρίτου Γυμνασίου Ξάνθης επιχείρησαν να παίξουν βόλεϊ στο προαύλιο του σχολείου τους. Σε εκείνο το σημείο βρίσκονταν και μαθητές από το 3ο γυμνάσιο Ξάνθης που στεγάζεται δίπλα. Όταν βρέθηκαν όλοι μαζί τα αίματα άναψαν με αποτέλεσμα να πιαστούν στα χέρια και ένας από τους μαθητές του τρίτου γυμνασίου να δείρει άγρια με μπουνιές και κλοτσιές έναν μαθητή του 2ου γυμνασίου.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, κάποιοι κάνουν λόγο και για εξωσχολικό που παραβρέθηκε στο σημείο. Αμέσως ενημερώθηκε η διευθύντρια και οι καθηγητές οι οποίοι έσπευσαν στην αυλή να χωρίσουν τους μαθητές. Ο μαθητής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε και η αστυνομία.

«Το παιδί κατέληξε να είναι στο νοσοκομείο αυτή τη στιγμή. Ο ένας καθηγητής όταν έπιασε αυτό το παιδί που ήταν από πάνω του και το χτυπούσε του λέει “Τι κάνεις; Γιατί δεν σταματάς;” και η απάντηση ήταν ‘δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου’», ανέφερε, μιλώντας στο Mega, ο διευθυντής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Ξάνθης, Χρήστος Ιωαννίδης.