Συνελήφθη ο 35χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα

Συνελήφθη πριν από λίγη ώρα στη Νέα Φιλαδέλφεια ο 35χρονος αλλοδαπός που κατηγορείται για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα.

Ο 35χρονος Βούλγαρος, που κατηγορείται για παράνομη κράτηση και βιασμό 50χρονης γυναίκας, καθώς φέρεται να τη βίασε επτά φορές μέσα στο διαμέρισμά του, συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ.

Ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας, το περασμένο Σάββατο σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα, είχε ταυτοποιηθεί από την Ελληνική Αστυνομία και αναζητούνταν.

Η καταγγελία της 50χρονης για τον εφιάλτη που πέρασε το Σάββατο στο σπίτι του 35χρονου στα Πετράλωνα πραγματικά σοκάρει. Η γυναίκα που εργάζεται ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία όπου διαμένει ο 35χρονος απήχθη από τον ίδιο στο διαμέρισμά του.

Εκεί την βίασε και την ξυλοκόπησε. Η 50χρονη ώρες αργότερα κατάφερε να δραπετεύσει και να αναζητήσει βοήθεια από ενοίκους άλλων διαμερισμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για σεσημασμένο βιαστή, που αποφυλακίστηκε το καλοκαίρι του 2020.

Ο 35χρονος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 50χρονης το καλοκαίρι του 2015 είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό 22χρονης φοιτήτριας, για απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή διατάραξης οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου για τα ζώα συντροφιάς.