Σοκάρει η μαρτυρία της γυναίκας που βοήθησε την 50χρονη στα Πετράλωνα: «Tη βίασαν και την ξυλοκόπησαν 7 φορές»-Ταυτοποιήθηκε ο φερόμενος ως δράστης

Στην ταυτοποίηση του φερόμενου ως δράστη της αρπαγής και βιασμού της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα το Σάββατο έχει φτάσει η αστυνομία, όπως ανέφερε σήμερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ., Απόστολος Σκρέκας.

Ο κ. Σκρέκας, μιλώντας στο OPEN, τόνισε ότι η ΕΛ.ΑΣ. κινητοποιήθηκε αμέσως μετά την καταγγελία και έφτασε στο σπίτι του άνδρα που η 50χρονη κατήγγειλε ότι τη βίασε και την ξυλοκόπησε, ο οποίος όμως είχε καταφέρει προηγουμένως να ξεφύγει.

«Έχουμε ενδείξεις για έναν δράστη. Έχει ταυτοποιηθεί. Πραγματικά είναι περιστατικά που είναι ιδιαίτερα θλιβερά. Τέτοιου είδους φαινόμενα συνολικά δεν αφορούν μόνον την αστυνομία, θα πρέπει να γίνουν κι άλλα πράγματα σε άλλους τομείς», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εξιτήριο από το νοσοκομείο για την 50χρονη

Η 50χρονη γυναίκα έλαβε εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας την Κυριακή.

Η ίδια κατήγγειλε πως ξυλοκοπήθηκε και βιάστηκε από ένοικο της πολυκατοικίας. Η άτυχη γυναίκα οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αιμόφυρτη και βαριά χτυπημένη στο πρόσωπο.

Από τις πρώτες εξετάσεις διαπιστώθηκε πως φέρει κάταγμα ρινικού και κάκωση δεξιού οφθαλμού, γεγονός που επιβεβαιώνει πως έπεσε μεταξύ άλλων και θύμα ξυλοδαρμού από τον δράστη.

Οι γιατροί αναμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων προκειμένου να διαπιστώσουν αν βρέθηκαν δείγματα DNA του δράστη ή των δραστών της βάναυσης επίθεσης.

Σοκάρει η μαρτυρία της γυναίκας που βοήθησε την 50χρονη: «Επτά φορές τη βίασαν και την ξυλοκόπησαν»

Την ίδια ώρα, συγκλονίζει η μαρτυρία της γυναίκας που έσπευσε να βοηθήσει την 50χρονη καθαρίστρια πολυκατοικίας στα Πετράλωνα, που όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα σεξουαλικής κακοποίησης κατά συρροή και ξυλοδαρμού από ένοικο διαμερίσματος, ο οποίος την άρπαξε από το ασανσέρ στο διαμέρισμα του, όπου έζησε ένα εφιάλτη.

«Είμαι η πρώτη που είδα την γυναίκα. Την βρήκα την γυναίκα ημίγυμνη και με παραμορφωμένο το πρόσωπο της από τα χτυπήματα και ψυχολογικά ήταν χάλια», είπε η γειτόνισσα που αντιλήφθηκε πρώτη την γυναίκα που ζητούσε βοήθεια για να απεγκλωβιστεί από το διαμέρισμα του 35χρονου ενοίκου.

Όπως είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1, η ίδια η καθαρίστρια της είπε, αφού βγήκε από το νοσοκομείο και πήγε στην Αστυνομία για να κάνει επίσημη καταγγελία ό,τι «επτά φορές την βίασαν και την ξυλοκόπησαν. Ήταν χάλια η γυναίκα, σκοτωμένη στο πρόσωπο».

«Η γυναίκα κατάφερε να βγει από το μπαλκόνι και να φύγει από το διαμέρισμα. Αυτός ήταν μέσα και μούγκριζε. Καθυστέρησε η Αστυνομία. Ήρθαν πάρα πολύ αργά. Ήρθε η Αστυνομία στις 10 το βράδυ. Αυτός θα περίμενε μέσα; Έφυγε από τον φωταγωγό, μετά από τον δεύτερο όροφο είναι ανοιχτός ο φωταγωγός».

 

Όπως είπε η γειτόνισσα, ο 35χρονος, «την μάνα του την έδερνε όλο τον καιρό». Μάλιστα, η μητέρα του τυγχάνει να είναι επίσης καθαρίστρια.

 

Μάλιστα, είπε ότι καθώς αντιλήφθηκε ότι εκείνη είχε σπεύσει να βοηθήσει την 50χρονη μόλις κατάφερε να φύγει από το διαμέρισμα του, ο 35χρονος «απειλούσε εμένα και την κόρη μου επειδή βοηθήσαμε την γυναίκα, όσο ήταν μέσα. Είπε ότι θα μας πνίξει. Φοβόμαστε. Είμαστε μέσα στο σπίτι με κατεβασμένα τα ρολά. Μας είπε η Αστυνομία να μην ανοίγουμε τα ρολά, ούτε να ανοίγουμε την πόρτα όταν χτυπάει κουδούνι».