Άγνωστοι πέταξαν μπογιές στο σπίτι του συνδικαλιστή αστυνομικού Σταύρου Μπαλάσκα (Εικόνες)

Παρέμβαση με μπογιές σημειώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης έξω από την πολυκατοικία που διαμένει ο συνδικαλιστής της αστυνομίας Σταύρος Μπαλάσκας.

Άγνωστοι, μέχρι αυτή την ώρα, φαίνεται πως βρέθηκαν έξω από την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διαμένει ο αστυνομικός και πέταξαν μπογιές.

dfjhglkjl.jpeg

Υπενθυμίζεται ότι ο Σταύρος Μπαλάσκας βρέθηκε στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά τις δηλώσεις του σε σχέση με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τις ενέργειες του καθ’ομολογίαν δολοφόνου, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, αμέσως μετά το στυγερό έγκλημα.

«Είναι βλάκας», είχε σημειώσει χαρακτηριστικά, ο Σταύρος Μπαλάσκας, αναφερόμενος στον 32χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο. «Εκείνη τη στιγμή που σκότωσε τη γυναίκα του, εάν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στον θυμό του, αν ήταν ”τα ‘χασε και τρελάθηκε”, εάν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία, δεν θα πήγαινε ούτε τέσσερα χρόνια φυλακή», είχε υπογραμμίσει μεταξύ άλλων.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Παράλληλα,  το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διέταξε κατεπείγουσα Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του συνδικαλιστή για τις δηλώσεις του και τον έθεσε σε διαθεσιμότητα.

Ο ίδιος σημείωσε με νεότερες δηλώσεις του πως παρερμηνεύτηκαν και παρεξηγήθηκαν τα λεγόμενά του.