Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Νέα κατάθεση του συζύγου της 20χρονης - «Φύλλο & φτερό» το σπίτι από τις αρχές για συλλογή στοιχείων

Όσο περνούν οι ώρες, όλο και περισσότερα στοιχεία συλλέγει η αστυνομία για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Κάρολαιν, μητέρα ενός μωρού μόλις 11 μηνών.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, οι δράστες έμειναν μέσα στο σπίτι της οικογένειας μισή ώρα ακόμα μετά την δολοφονία της 20χρονης, την οποία σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση έπνιξαν με τα χέρια τους.

Τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως, τόσο από τις συγκλονιστικές αφηγήσεις του 32χρονου συζύγου όσο από τις έρευνες των αρχών, προκαλούν ανατριχίλα.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, σε νέα κατάθεση που έδωσε στις αρχές ο σύζυγος, ανέφερε ότι εισέβαλαν στο σπίτι γύρω στις 05:30, ενώ αφού έδεσαν τον ίδιο, έδεσαν και την 20χρονη σύζυγό του.

Από τη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τη σύζυγό του, εκτίμησε ότι πέρασε ακόμη μισή ώρα μέχρι να φύγουν οι δράστες. Όταν κατάλαβε ότι διέφυγαν χρειάστηκε ακόμα μισή ώρα μέχρι να πιάσει το κινητό του και να το ενεργοποιήσει.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διενεργούν οι αρχές για να φτάσουν στους δράστες του ειδεχθούς αυτού εγκλήματος, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προέβησαν σε αναπαράσταση, παρουσία του 32χρονου, προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερα στοιχεία και λεπτομέρειες για το modus operandi των δραστών, καθώς και για τον τρόπο που ο σύζυγος της άτυχης 20χρονης επικοινώνησε με την αστυνομία.

Παράλληλα, τα στελέχη της Δίωξης Εγκλημάτων κατά ζωής και Ιδιοκτησίας εξετάζουν μια λίστα σεσημασμένων που σχετίζονται με ληστείες. Οι αστυνομικοί είναι σχεδόν βέβαιοι πως πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς.

Όσον αφορά δε τα στοιχεία από τον τόπο του εγκλήματος, οι αρχές έχουν κάνει το σπίτι «φύλλο και φτερό» για τον εντοπισμό DNA και αποτυπωμάτων, καθώς εκτιμούν ότι θα βρεθεί γενετικό υλικό δεδομένου ότι οι δράστες έμειναν αρκετή ώρα μέσα σε αυτό.

Οι αρχές μάλιστα θεωρούν ότι η επιλογή του συγκεκριμένου σπιτιού δεν ήταν τυχαία. Οι δράστες φαίνεται να παρακολούθησαν το χώρο και τις κινήσεις του ζευγαριού, πριν προχωρήσουν στην τέλεση του άγριου αυτού εγκλήματος που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, αλλά και την κοινή γνώμη διεθνώς, καθώς ως είδηση βρέθηκε μεταξύ των πρώτων θεμάτων μεγάλων διεθνών ΜΜΕ.

Σοκάρει η ιατροδικαστική έκθεση

Σοκ προκαλούν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής έκθεσης του πτώματος της 20χρονης Καρολάιν που έπεσε θύμα των αδίστακτων ληστών, οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι που έμενε με τον σύζυγο και το 11 μηνών βρέφος της στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τα ευρήματα του ιατροδικαστή, οι αδίστακτοι δολοφόνοι έπνιξαν με τα χέρια τους την 20χρονη, ενώ η αιτία θανάτου, όπως αυτή αναφέρεται στην ιατροδικαστική έκθεση, είναι η ασφυξία, καθώς υπήρξε απόφραξη των αεροφόρων οδών.

Μέσα στο στόμα της υπήρχε ένα κομμάτι ύφασμα, που οι δράστες πίεσαν μέσα, ενώ ταυτόχρονα της έκλειναν με τα χέρια μύτη και στόμα.