Στραγγάλισαν 20χρονη δίπλα στο μωρό της στα Γλυκά Νερά - Δεμένος βρέθηκε ο 30χρονος σύζυγός της

Μια 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη, μέσα στη μεζονέτα που διέμενε στα Γλυκά Νερά, ενώ δίπλα βρισκόταν το μόλις έντεκα μηνών μωρό της. Δεμένος σε μία καρέκλα βρέθηκε ο σύζυγός της. Στο σπίτι βρισκόταν και το ούτε ενός έτους μωρό τους. Ένα κοριτσάκι 11 μόλις μηνών.

Οι άγνωστοι δράστες, τρεις κουκουλοφόροι με όπλα, αφού σκότωσαν πρώτα τον σκύλο της οικογένειας. Κρέμασαν το άτυχο ζώο στον προαύλιο χώρο, καθώς προφανώς τους είχε αντιληφθεί και γαύγιζε, και κατόπιν εισέβαλαν στο σπίτι. Το σκυλί το βρήκαν οι αστυνομικοί φτάνοντας, κρεμασμένο στα κάγκελα του κήπου.

Βασάνισαν και δολοφόνησαν την 20χρονη μητέρα

Στη συνέχεια οι αδίστακτοι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι και αφού έδεσαν τον 33χρονο άνδρα στη συνέχεια επιτέθηκαν στην 20χρονη σύζυγό του. Πιθανόν κακοποίησαν τη γυναίκα για να τους αποκαλύψει που είχαν χρήματα και κοσμήματα και καθώς εκείνη φώναζε, είτε την στραγγάλισαν, είτε προκάλεσαν τον θάνατό της με ασφυξία χρησιμοποιώντας μαξιλάρι.

Ένας ηλικιωμένος γείτονας που άκουγε τις εκκλήσεις του άνδρα για βοήθεια επικοινώνησε στις 06:14 με την Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν στον κήπο το σκυλί της οικογένειας είχε θανατωθεί.

Στη συνέχεια οι άντρες της άμεσου δράσης, μπήκαν μέσα στο σπίτι, από ένα παράθυρο, πιθανότατα από εκεί που είχαν εισβάλει οι δράστες.

Οι δράστες εισβάλλοντας, έδεσαν τον τριαντατριάχρονο σε μία καρέκλα ακινητοποιώντας τον και άρχισαν να βασανίζουν την εικοσάχρονη σύζυγό του, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν τιμαλφή, κοσμήματα και χρήματα.

Μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά εντόπισαν το 11 μηνών παιδί δίπλα στη νεκρή μητέρα του, να κλαίει. Το σπίτι είναι αναστατωμένο και ήταν φανερό ότι οι δράστες έψαχναν τιμαλφή κάνοντας το άνω κάτω. Στο σημείο έσπευσε συνεργείο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών για να συλλέξει αποτυπώματα και γενετικό υλικό, ενώ αναζητείται υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Η νεκρή ήταν 20 χρόνων έχει και βρετανικό διαβατήριο, ενώ ο άνδρας που είναι 33 χρόνων πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας, είχε καταφέρει να επικοινωνήσει και εκείνος με την Άμεση Δράση στις 06:30.

Ανεπιβεβαίωτες ακόμα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αδίστακτοι δράστες άρπαξαν περίπου 15.000 ευρώ, καθώς και κοσμήματα αξίας 25.000.

Ληστεία μετά φόνου

Η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ η άτυχη γυναίκα πιθανότατα στραγγαλίστηκε δίπλα στο 11μηνο  παιδί της.  Το μωρό ευτυχώς είναι καλά στην υγεία του και προς το παρόν, το έχουν παραλάβει οι γονείς του πατέρα του Μπάμπη, συντετριμμένοι και οι ίδιοι και σε κατάσταση σοκ. Οι γονείς της κοπέλας ζουν στην Αλόνησο όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε και η ίδια. Ο πατέρας της για λόγους υγείας, είναι καθηλωμένος στο κρεβάτι και ανήμπορος να κινηθεί. Η μητέρα της μεταβαίνει στην Αθήνα.

Γλυκά Νερά: «Τόση βαρβαρότητα είναι σπάνια για τα δεδομένα της χώρας μας»  αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ για το στυγερό έγκλημα | in.gr

Οι αδίστακτοι ληστές δολοφόνησαν την 20χρονη, βρετανικής καταγωγής, προκαλώντας της ασφυξία με ένα μαξιλάρι, δίπλα στο 11 μηνών μωρό της, το οποίο το πρωί βρέθηκε από τους αστυνομικούς δίπλα στη νεκρή, σε κατάσταση σοκ να κλαίει γοερά.

Στο σημείο του φρικτού εγκλήματος έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση. Σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, ο σύζυγος, ο οποίος είναι σοκαρισμένος, το μόνο που έχει μπορέσει να πει έως αυτή την ώρα σε αστυνομικούς, είναι ότι μπήκαν κακοποιοί στο σπίτι της οικογένειας.

33χρονος: «Ήταν τρεις, φορούσαν κουκούλες, μιλούσαν σπαστά ελληνικά»,

Ο νεαρός πιλότος βρίσκεται σε απόλυτο σοκ μετά τα τραγικά γεγονότα που είδε να διαδραματίζονται μπροστά στα μάτια του.

Στην πρώτη ανεπίσημη κατάθεση που έδωσε στις αρχές, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 33χρονος πιλότος της Πολιτικής Αεροπορίας είπε ότι περίπου στις 4:30 τα ξημερώματα τρεις άνδρες με κουκούλες που μιλούσαν σπαστά ελληνκά μπήκαν στο σπίτι τους, παραβιάζοντας ένα παράθυρο στο πίσω μέρος της μεζονέτας, τον έδεσαν χειροπόδαρα σε μια καρέκλα και άρχισαν να ψάχνουν το σπίτι.

Όταν έφυγαν ο ίδιος κατάφερε να κινηθεί δεμένος και έτσι ενεργοποίησε με τη μύτη του το κινητό του, καλώντας την αστυνομία.

Πώς συνέβη το άγριο έγκλημα & ποια είναι η λεία των αδίστακτων κακοποιών

Σύμφωνα με πληροφορίες, η  εισβολή των αδίστακτων κακοποιών έγινε 1,5 με 2 ώρες πριν τον εντοπισμό της τραγωδίας.  Την γυναίκα ή τη μετέφεραν ή τη βρήκαν στη σοφίτα, όπου ήταν η κούνια με το παιδί. Πιθανόν την πίεσαν να τους πει που βρίσκονται τα χρήματα και τα κοσμήματα απειλώντας την με τη ζωή του παιδιού της. Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή εκεί, με ένα μαξιλάρι δίπλα της.

Οι ίδιες πληροφορίες, τις οποίες επικαλείται το iefimerida.gr, αναφέρουν πως οι ληστές κατάφεραν να αποσπάσουν από την οικία του 33χρονου και της 20χρονης 15.000 ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα αξίας 25.000 ευρώ.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών του άγριου φονικού στα Γλυκά Νερά.