Πρώτο θέμα σε διεθνή ΜΜΕ η άγρια δολοφονία της 20χρονης στα Γλυκά Νερά (Εικόνες)

Εκτενή ρεπορτάζ για το ειδεχθές έγκλημα με θύμα την 20χρονη μητέρα στα Γλυκά Νερά, φιλοξενούν μεγάλα διεθνή ΜΜΕ.

Ενδεικτικά, Reuters, The Times, Mirror και Daily Mail  αναφέρονται σε δημοσιεύματά τους στην άγρια δολοφονία μητέρας μπροστά στο 11 μηνών παιδί της που σόκαρε όλη την Ελλάδα.

Μεταξύ των πρώτων θεμάτων της Mirror βρίσκεται η άγρια δολοφονία στα Γλυκά Νερά. «Βρετανίδα μαμά, 20 ετών, δολοφονήθηκε μπροστά στην κόρη της, καθώς ληστές μπήκαν στο σπίτι τους στην Ελλάδα».

 

Δολοφονία νεαρής μητέρας μπροστά στο παιδί της σοκάρει την Ελλάδα είναι ο τίτλος του άρθρου στο Reuters, στο οποίο αναφέρεται ότι τρεις ληστές εισέβαλαν σε σπίτι σε προάστια της Αθήνας, στραγγάλισαν τη μητέρα μπροστά στο παιδί της και έδεσαν τον άνδρα.

Παράλληλα, οι Times σε άρθρο με τίτλο «Γυναίκα στραγγαλίστηκε από ληστές μπροστά στην 11 μηνών κόρης της» σημειώνουν ότι τρεις διαρρήκτες βασάνισαν 20χρονη γυναίκα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά όπου κοιμόταν μαζί με το μωρό της, επισημάινοντας πως η γυναίκα είχε γεννηθεί στην Ελλάδα αλλά είχε βρετανικό διαβατήριο.

Σε δημοσίευμα της Daily Mail με τίτλο «Βρετανίδα γυναίκα, 20 ετών, βασανίστηκε και δολοφονήθηκε μπροστά στην 11 ετών κόρη αφού διαρρήκτες έδεσαν τον σύζυγό της στο σπίτι τους στην Ελλάδα»,  αναφέρεται ότι η γυναίκα βασανίστηκε για μια ώρα προκειμένου να αποκαλύψει πού είχαν κρυμμένα πολύτιμα αντικείμενα στο σπίτι, πριν τη σκοτώσουν μπροστά στην 11 μηνών κόρη της.