«Σαφάρι» για τον δολοφόνο του 50χρονου σε βενζινάδικο στη Θεσσαλονίκη - Γνωστός των Αρχών, κλείνουν τα σύνορα

Ένα «σαφάρι» έχει εξαπολύσει η Αστυνομία για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη της δολοφονίας έξω από βενζινάδικο με θύμα έναν 50χρονο άνδρα, στη Θεσσαλονίκη.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε καρέ-καρέ τη δολοφονία που διαπράχθηκε στις 12:30 το μεσημέρι της Πέμπτης (13/7) στην περιοχή της Ανάληψης, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Από τα πυρά του δράστη έπεσε νεκρός ένας 50χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για την εξιχνίαση του εγκλήματος βρίσκονται σε εξέλιξη. Το οπτικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας προέρχεται από την κάμερα ασφαλείας του βενζινάδικου, το οποίο βοήθησε ώστε να εντοπιστεί ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι γνωστός στην Αστυνομία, καθώς έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές.

Μέσα στο ΙΧ που οδηγούσε ήταν και η σύζυγός του, που επίσης έχει απασχολήσει την ΕΛ.ΑΣ. στο παρελθόν. Το ζευγάρι είναι από την Αλβανία, όπως και το θύμα της δολοφονίας.

Αντίθετα, το θύμα δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές, που ψάχνουν παντού για το ζευγάρι που επέβαινε στο μαύρο αυτοκίνητο που κατέγραψε το βίντεο από την κάμερα ασφαλείας. Μάλιστα, έχει δοθεί και εντολή να κλείσουν τα σύνορα.

Θεσσαλονίκη: Προκαλεί σοκ το βίντεο με τη δολοφονία του 50χρονου σε βενζινάδικο

Ο 50χρονος φαίνεται να πλησιάζει ένα σκουρόχρωμο Ι.Χ. αυτοκίνητο που είναι ακινητοποιημένο και να λογομαχεί με τον οδηγό. Την ώρα που επιχειρεί να χτυπήσει τον οδηγό με κάποιο αντικείμενο, βάζοντας τα χέρια μέσα από το ανοιχτό παράθυρο του οχήματος, δέχεται πυρά και πέφτει νεκρός στο οδόστρωμα. Ακολούθως, ο οδηγός αναπτύσσει ταχύτητα και εξαφανίζεται.

Σημειώνεται ότι από το σημείο του φονικού περισυνελέγησαν δύο κάλυκες. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν, ως επικρατέστερη εκδοχή, θύμα και δράστης να είχαν προσωπικές ή οικονομικές διαφορές.