Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: «Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της»-Σοκάρει η απολογία του 32χρονου

Σοκ προκαλούν τα όσα αναφέρει στην προανακριτική του απολογία ο 32χρονος πιλότος, ο οποίος ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγό του Καρολάιν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Ο κατηγορούμενος, αναφερόμενος στο  έγκλημα που διέπραξε και επιχειρώντας να εξηγήσει τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό, υποστηρίζει ότι η 20χρονη  είχε γίνει επιθετική και το μοιραίο βράδυ του είχε πει το εξής: «Όχι μη φέρεις τη μικρή δε σας θέλω». Παράλληλα, ζητά συγνώμη για την πράξη του, την οποία χαρακτηρίζει αδικαιολόγητη, ενώ σε ένα άλλο σημείο της προανακριτικής απολογίας του αναφέρει ότι είχε σκεφτεί ακόμη και να εξαφανίσει το πτώμα της άτυχης κοπέλας.

Συγκεκριμένα, στην προανακριτική του απολογία ο 32χρονος κατηγορούμενος ανέφερε τα εξής: «Μια μεγάλη συγνώμη από τους ανθρώπους που πλήγωσα. Ξέρω πως έχει πολύ μικρή αξία σε αυτούς που στερήθηκαν. Αυτό που έκανα δεν δικαιολογείται. Άλλαξε η συμπεριφορά της με τη γέννηση του παιδιού. Έγινε επιθετική».

Παράλληλα, σε άλλο σημείο της απολογίας του ο ίδιος υποστηρίζει ότι η σύζυγός του το βράδυ του φόνου του είπε: «Όχι μη φέρεις τη μικρή, δεν σας θέλω». Τότε, όπως σημειώνει «ξεκίνησε να τινάζει το σώμα της για να φύγει από την αγκαλιά μου. Της έλεγα ότι πρέπει η μικρή να ανέβει πάνω και να κοιμηθεί. Η Καρολάιν συνέχισε να τινάζεται, εγώ την κρατούσα όλο και πιο σφιχτά γιατί ήθελα να την κάνω να με ακούσει. Τιναζόταν. Το πρόσωπο της. Ήταν στο μαξιλάρι. Εγώ συνέχιζα να την κρατάω σφιχτά στην αγκαλιά μου μέχρι που κατάλαβα ότι η Καρολάιν σταμάτησε να κουνιέται».

«Τα έχασα. Προσπάθησα να την ξυπνήσω την κούναγα. Μάταια. Τι θα γινόταν το παιδί μου; Σκέφτηκα να εξαφανίσω το πτώμα της. Για να φανεί αληθοφανές έπρεπε να κάνω κακό στο σκύλο. Κανείς δε θα πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω κακό στο σκυλί.Θέλω να καταλάβουν όλοι πως ότι έκανα μετά το έκανα για να μη χάσει η Λυδία και τον πατέρα της», προσέθεσε ο 32χρονος πιλότος.

Tην Τρίτη η απολογία του 32χρονου πιλότου

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη στις 10 το πρωί ζήτησε και έλαβε ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν.

Ο 32χρονος που ομολόγησε την Πέμπτη 17/6 τη δολοφονία της συζύγου του μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, έφτασε με συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης στην Ευελπίδων λίγο πριν τις 5 το απόγευμα της Παρασκευής.

Αμίλητος, δεμένος πισθάγκωνα με χειροπέδες και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, οδηγήθηκε πρώτα στον εισαγγελέα  Εκτελέσεων προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο γραφείο του ανακριτή, όπου και ζήτησε προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθεί.

Στα δικαστήρια βρέθηκε και ο συνήγορος του πιλότου, Βασίλης Σπύρου, ο οποίος δήλωσε ότι ο εντολέας του «είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν», εκτιμώντας ότι ο κατηγορούμενος «ξαλάφρωσε» με την ομολογία του εγκλήματος.