Πόσα ζητούσε και πόσα θα πάρει από τον Mr. Jumpo ο Πατμάνογλου για το τραγικό τροχαίο με τον γιό του

Δύο χρόνια μετά το σοκαριστικό τροχαίο στην Αθηνών – Λαμίας όταν η Πόρσε που οδηγούσε ο γιος του Mr jumbo, Γιώργος Βακάκης παρέσυρε και σκότωσε τη σύζυγο και τον 3χρονο γιο του Υπάτιου Πατμάνογλου ο κύβος ερρίφθη για την αποζημίωση που διεκδικούσε η οικογένεια των θυμάτων η οποία άγγιζε τα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, η απόφαση που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες καταλήγει στο ότι οι προσφεύγοντες, οι οποίοι διεκδικούσαν συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια, πρέπει να λάβουν ποσό που κυμαίνεται περί το 1.200.000 ευρώ.  Η αποζημίωση φέρεται να επιδικάστηκε μετά από συμβιβασμό  της πλευράς Πατμάνογλου με αυτή του «κ. Jumbo».

Στη δικαιοσύνη έχουν προσφύγει εκτός από τον  Υπάτιο Πατμάνογλου  ακόμη οκτώ μέλη της οικογένεια, μεταξύ των οποίων οι γονείς της άτυχης συζύγου του Αποστολίας και οι παππούδες του μικρού Παύλου οι οποίοι στράφηκαν τόσο σε βάρος της οικογένειας Βακάκη όσο και  της ασφαλιστικής εταιρίας του αυτοκινήτου διεκδικώντας χρήματα για την ψυχική οδύνη που υπέστησαν αλλά και τις υλικές ζημιές που προκλήθηκαν από το τραγικό δυστύχημα. Στο δικαστήριο, κατά τη διάρκεια συζήτησης της αγωγής, η οικογένεια Βακάκη δεν είχε παρασταστεί  ενώ η ασφαλιστική εταιρία είχε συνομολογήσει την υπαιτιότητα.

Γιατρεύτηκε…

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου είδε με τα μάτια τη σύζυγο και το γιο του να βρίσκουν τραγικό θάνατο μέσα στις φλόγες γεγονός που περιέγραφε με μελανά χρώματα στην αγωγή του. «Ο ξαφνικός και απροσδόκητος χαμός τους δεν θα μπορέσει να αναπληρωθεί με τίποτα. Είμαι ένας κατεστραμμένος άνθρωπος , ο οποίος έχω χάσει ό,τι είχα στη ζωή και δεν θα μπορέσω να συνέλθω  ποτέ» ανέφερε στην προσφυγή του. Ωστόσο, ο χρόνος για ακόμη μια φορά απέδειξε πως όλα τα γιατρεύει καθώς ο Υπάτιος Πατμάνογλου τον περασμένο Δεκέμβριο παντρεύτηκε τη νέα σύντροφο του με την οποία περιμένει παιδί.