Βουρκωμένος άφησε την καρέκλα του υπουργείου ο Καμμένος

Μετά την κοπή της πίτας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο Πάνος Καμμένος αποχαιρέτισε τους συνεργάτες του, κάνοντας απολογισμό του έργου του και δηλώνοντας ότι φεύγει «με το κεφάλι ψηλά».

Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ, ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό όπως και όλους τους υπουργούς της κυβέρνησης.

«Θέλω από την καρδιά μου να ευχαριστήσω, είπε ακόμη, τη στρατιωτική ηγεσία, την πολιτική ηγεσία, τους αξιωματικούς, τους υπαξιωματικούς, τους εθνοφύλακες και τους στρατιώτες γιατί ο καθένας και η καθεμιά έβαλαν ένα λιθαράκι στην εφαρμογή ενός προγράμματος εν μέσω οικονομικής κρίσης, που περιόρισε τον προϋπολογισμό του υπουργείου Εθνικής Αμυνας κατά 60%», ενώ βουρκωμένος τόνισε: «αν έγιναν λάθη ζητώ δημοσίως συγνώμη αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτά δεν έγιναν εσκεμμένα».

Τέλος ο κ. Καμμένος δήλωσε πως μέχρι να γίνουν οι κρίσεις τα καθήκοντα του απερχόμενου AΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, αναλαμβάνει ο υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ, αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Φλώρος.

Στην τελετή παρέστησαν σύσσωμη η στρατιωτική και πολιτική ηγεσία του υπουργείου -εκτός του Α/ΓΕΕΘΑ, ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη, που εκείνη την ώρα είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό Αλεξή Τσίπρα.