«Απροσδιόριστα τα αίτια θανάτου» του Ζακ Κωστόπουλου σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

«Με το τέλος της νεκροψίας το συμπέρασμα είναι ότι η αιτία θανάτου είναι απροσδιόριστη. Συμφωνούμε όλοι, εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων και του μακροσκοπικού αποκλεισμού των θανατηφόρων κακώσεων». Αυτό ανακοινώθηκε από τους ιατροδικαστές που διενήργησαν την νεκροψία – νεκροτομή για τα αίτια θανάτου του Ζακ Κωστόπουλου

Οι ιατροδικαστές συμφώνησαν ότι ο 33χρονος δεν έφερε θανατηφόρες κακώσεις στο σώμα του που να δικαιολογούν από μόνες τους το θάνατο.

Ετσι, πλέον απαντήσεις αναμένονται από τις ιστολογικές και τοξικολογικές εξετάσεις, που ωστόσο, απαιτούν χρόνο για να υπάρξουν αποτελέσματα. Τη νεκροτομή έκανε ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογρηάς από το δημόσιο και ο Θ.Τσαντίλης που ορίσθηκε από την οικογένεια του 33χρονου.

Μετά το ιατροδικαστικό πόρισμα, ο γρίφος παραμένει για την αστυνομία που συγκεντρώνει υλικό από τις κάμερες και τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων για να αποκτήσουν πλήρη εικόνα των όσων συνέβησαν στο κοσμηματοπωλείο.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών περιμένουν τα αποτελέσματα της εξέτασης απο το μαχαίρι που βρέθηκε μέσα στο μαγαζί για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν πάνω του τα αποτυπώματα του 33χρονου. Παράλληλα ψάχνουν να βρούν τον δεύτερο άνδρα ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο κλωτσάει τον Ζακ Κωστόπουλο.

*Τη σορό του Ζακ Κωστόπουλου αναγνώρισαν επίσημα το βράδυ της Κυριακής στον Ευαγγελισμό η γιαγιά και η θεία του. Η κηδεία του θα γίνει αύριο, στις 12 το μεσημέρι στην Ιτέα.