Η στιγμή που πετάνε σε εφοριακό μείγμα κρέπας για να γλυτώσουν τον έλεγχο! (Φώτο)

Συνέβη κι αυτό στη διάρκεια ελέγχου από κλιμάκιο του υπουργείου Οικονομικών, σε κατάστημα στην Λευκάδα! Ο ιδιοκτήτης επιχειρηματίας κρεπερί, την περασμένη Παρασκευή, πέταξε στην εφοριακό μείγμα κρέπας επειδή διαπίστωσε ότι δεν είχαν κοπεί 7 αποδείξεις σε ισάριθμα τραπέζια για τα προϊόντα που είχαν διατεθεί.

Η υπάλληλος απ’ την ΔΟΥ Πύργου, έκατσε σε ένα τραπεζάκι του καταστήματος και ο ιδιοκτήτης εκτός εαυτού την έλουσε πισώπλατα με δύο κουβάδες απ’ τον χυλό, και την έβρισε, μπροστά στους πελάτες και τους περαστικούς!

Αυτόπτης μάρτυρας τράβηξε φωτογραφία, λίγα δευτερόλεπτα μετά την επίθεση.

Ο δράστης συνελήφθη λίγο αργότερα και το κατάστημα έκλεισε για μία μέρα, αφού την επόμενη άνοιξε ξανά με παρέμβαση στην Εισαγγελία.

«Εγώ θα τους σούβλαγα» είπε ο αδερφός του ιδιοκτήτη της κρεπερί, που έχει σουβλατζίδικο!

«Με δυο κουβάδες κρέμας κρέπας, έλουσε παρουσία πελατών και υπαλλήλων στο κεντρικότερο σημείο της Λευκάδας και με λεκτικούς προπηλακισμούς και βάναυσο τρόπο που αντιβαίνει κάθε αρχή αξιοπρέπειας, διέσυρε τις προσωπικότητες των υπαλλήλων και προσπάθησε με τον τρόπο αυτό να ματαιώσει τις ελεγκτικές ενέργειες και να αποφύγει τον καταλογισμό 7 παραβάσεων. Η αντίσταση στα φαινόμενα αυτά θα είναι καθολική από τους εφοριακούς. Η καταβολή του ΦΠΑ που εισπράττουν οι επιχειρηματίες από τους πολίτες είναι υποχρέωση προς την Πολιτεία. Εμείς με ζήλο θα συνεχίσουμε καθημερινά με αξιοπρέπεια και δικαιοσύνη να δίνουμε τη μάχη κατά της φοροδιαφυγής για το συμφέρον της πατρίδας.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την φράση που είναι και ποινικά κολάσιμη του αδελφού του επιχειρηματία ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «εγώ θα τους σούβλαγα. Εγώ σουβλατζής είμαι, δεν φτιάχνω κρέπες και δουλεύω με χασπομαχαιρα και σούβλες». Ζητούμε αυστηρότερο θεσμικό πλαίσιο γιατί αυτός ο αγώνας αφορά όλη την κοινωνία» τόνισε σε δήλωσή του στην εφημερίδα Πρωινή της Ηλείας, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εφοριακών Αχαίας – Ηλείας – Κεφαλονιάς και πρόεδρος της Γ.Σ της ΠΟΕ – Δ.Ο.Υ Θεοφάνης Μπαρμπαρίτσας.